Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByeByeDucky

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość ByeByeDucky

Wiem że masa tu takich tematów. Jednak muszę zapytać, bo obawiam się, że jeszcze chwila a zwariuję. Dokładnie 5 dni temu ja i mój chłopak uprawialiśmy petting. To były moje dni płodne. Nie doszło do stosunku, on wsadził tylko palec do mojej pochwy. Wątpie aby była na nim sperma... Mimo tego od tych 5 dni nieustannie żyję w ciągłym stresie. Po 5 dniach odczuwam mdłości, zgagę itp. Mam wstręt do jedzenia, non stop boli mnie brzuch. I tu moje pytania, czy to mozliwe, ze objawy ciąży wystąpia już po 5 dniach od stosunku? Czy wogóle możliwe jest abym była w ciąży? I po ilu dniach od zapłodnienia wynik testu będzie wiarygodny? Prosze o odp.

Gość blaa ..
moim zdaniem to nerwy nie możliwe sa tak szybkie objawy najlepiej poczekac na miesiaczke ja tak sie zamartwiałam i zawsze dostawałam bedzie ok a pozatym plemnik ma dużo przeszkód w drodze do zapłodnienia

Gość ByeByeDucky
Dzięki za odp Kobietki;) Wiem że to jest praktycznie nie możliwe. Powtarzam to sobie ciągle, ale wtedy zawsze pojawia się : "a jeżeli...?" Jeej do @ będę musiała jeszcze trochę poczekać, ciekawe czy psychika wytrzyma;)

Gość ByeByeDucky
Faktycznie błąd, zamiast po 5 dniach od stosunku powinno być po 5 dniach od "teoretycznego zapłodnienia" heh.