Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Konkretne pytanie o dekoloryzacje.

Polecane posty

Witam :) Jestem farbowana brunetka, mysle na blondem. Co jest bardziej oplacalne: dekoloryzacja czy rozjasnianie? I najwazniejsze - co bardziej niszczy wlosy? Ktos kiedy to na sobie praktykowal? Pozdrawiam ;)

Gość kiiiiiiiiiikkkkkkkkkiiiiiiiii
ja mialam u fryzjera nic dalo i zrobilam sama dekoloryzatorem z joanny.z czarnych na blond wyszly zolte ale je potem farba jeszcze przejechalam i byly biale jak snieg.ale wlosy zniszczone

Gość kiiiiiiiiiikkkkkkkkkiiiiiiiii
samym rozjasniaczem nie rob tylko kup dekoloryzator.kruszyly sie troche ale pozniej po milionie odzywek sie polepszylo:D a rozjasniaczem ci nie wyjdzie rowny kolor tylko czerwienie i pomarancze.ostrzegam bo robilam:P

Gość a jaki jest Twoj naturalny
kolor wlosow?

Gość profesionallllllllllllllllllll
nie polecam dekoloryzacji, gdyz niszczy wlosy w duzym stopniu a jesli masz cienkie lub slabe wlosy a przypuszczam ze masz bo sa farbowane, to juz wogole odpada. polcam natomiast powolne schodzenie z koloru balejagem, tzn najpierw gesto sa rozjasniane pasemka - to co wychodzi jest okropne na ciemnych wlosach bo jest to blond z pomaranczem i czeriwenia, dopiero potem naklada sie farbe niwelujaca zmiany, tzn czekoladowy braz w celu zakrycia tego pomaranczu, wlosy i tak powoli staja sie jasniejsze nieisty zabieg jest dosc dlugotrwaly ale polecam lepszy niz dekoloryzacja, koszt ok 180 zl , dekoloryzacja ok 300 zl

Gość nie polecam takiej drastycznej
zmiany z ciemnego na jasny bo odrosty Cię wykończą,są widoczne niekiedy już kilknascie dni po farbowaniu:o

Gość p0oooo---------
wiesz miałam to samo,ale mi włosy dosłownieodpadły z jednej strony i musiałam sciac krótko-wiec nie polecam tak drastycznej zmiany,przeciez w ciemych chyba sie lepiej wygląda niz w blond

Gość W SUMIE TO MASZ NAWET CIEMNY
blond niż brąz.Więc myślę,że w jasnych może być Ci ok

wczoraj CI wkleiłem piękny blond :P ;) zafarbuj :P ;) a teraz szybko przytul :P ;)

Wlasnie byłam u ftyzjerki i odrazdzila mi rozjasnianie, bo wyjdzie chujowo, poniewaz mam strawione farbami wlosy. Dekoloryzacji to ona nawet nie robi, bo nie chce, zeby klientki wychodzily od niej z placzem. I za miesiac ide do niej na blond pasemka - bedzie bardzo duzo tych pasemek i bede prawei blondynka ;) Juz mialam u niej robione blond pasemka i wyszly super w kolorze, tylko teraz bede miala ich o wiele wiecej ;)