Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana mocno

nie mamy gdzie uprawiać seksu

Polecane posty

Gość zdolowana mocno
no nic, moi drodzy spadam. Trochę mnie zmotywowaliście.. Spróbuję znaleźć alternatywy. Pozdrawiam i miłego wieczoru!

Gość booo----
bo trzeba gówniarze najpierw dorosnąć, a dorosnąć to oznacza osiągnąć samodzielność w każdym zakresie - finansowym także... dorosnąć nie oznacza nauczyć się rozkładać nogi!!!!!!

Gość abrakadabra21
mielismy podobna sytuacje. Ale i tak udawalo sie nam kochac. Robilismy to nawet u niego, gdy w 2 pokoju byli jego rodzice. Ale zazwyczaj pod nieobecnosc jego rodzicow lub moich wspolokatorek. Choc nie raz konczylo sie to na ty, ze nas nakrywali:P

Gość x manuela x
Ja sobie nie wyobrazam ze facet i to jeszcze starszy od ciebie nie mial swojego mieszkania :-o no sory ale spotykasz sie z facetem bez mieszkania ? dzisiaj sa takie czasy ze facet musi miec swoje mieszkanie :-o no sory na prawde nie wyobrazam sobie tego:-o wtedy zniknely by wasze problemy z mieszkaniem :-o facet jest bez klasy i honoru, nie ma mieszkania a chce ze swoja kobieta sie kochac:-o no sory trzeba sie szanowac :-o

Gość zdolowana mocno
Nie jestem z nim dla pieniędzy.

nie mamy gdzie uprawiać seksu.......dla chcącego nie ma nic trudnego, ale jak się facet zabiera jak pies do jeża, bo woli trzepać kapucyna w klopie , i iść na łatwiznę , to masz niestety pecha :P

I tak jak pisałam wyżej na pomarańczowo - nie jestem z nim dla pieniędzy. Nie podoba mi się ta sytuacja, ale nie rzucę go tylko dlatego, że w jego życiu nie układa się dobrze.

x manuela x text poznizej poziomu 15 latki :P zaleciało mi tutaj uczestnictwem twojej osoby w subkulturze tzw \"WYCYCKACZY\" :p

dzisiaj sa takie czasy ze facet musi miec swoje mieszkanie " musi ? a gdzie jest tak zapisane ? takie hasła głasza kobiety które zazwyczaj maja 2 lewe rece, brak checi kształcenia ewentualnie brak checi podjecia pracy i zasłaniajac sie stereotypami i tradycjonalizmami ida na tzw LATWIZNE wchodzac na gotowe tylko dlatego ze mama z ciocia i babcia powiedziały i wpoiły jej do tego tepego mozdzka jakies wyidealizowane frazesy ze to FACET powinien .... www.zal.pl :D

Gość smerfmaruda
nie wiem w ktorym meiscie mieszkasz ale jakims autobsem z centrum przykladowo w warszawie to z 40 minut i ejstes na obrzezach warszawy gdize sa lasy i laki a teraz jest cieplo to mozecie sie tam kochac nikt was nei zobaczy

do 15 latki to i tak nie dotrze" jak bedzie miała po 40 - tce i bedzie nadal zatwardziała stara panna oczekujaca na ksiecia z bajki z pałacem to moze zrozumie swoje infantylne i proste myslenie .... ale my jej płaczu juz nie usłyszymy ... :P:P:P

Gość booo----
> mocno zdołowana możesz robić co chcesz - nic nikomu do tego, ale nie biadol - każdy ma to, na co sobie zasłuży, zarobił, co sobie zorganizował... możesz wyskoczyć do parku - na ławkę - ciepło się zrobiło... chcielibyście "bywać" - ale doopa wam groszem nie śmierdzi chcielibyście "uprawiać seks" - ale nie macie gdzie chcielibyście ładnie się ubierać, mieć "bryki" - ale patrz wyżej itd... żyjecie na poziomie jaki sobie stworzyliście "jak się nie ma miedzi - to się na doopie siedzi" - w parku na ławce albo DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. zapytaj sie rodzicow chlopaka, czy nie wyjada do rodziny, bo nie macie gdzie uprawiac seksu 2. naklej na drzwi windy kartke : "nie przeszkadzac - seks" i masz mikro sypialnie 3. idz do osrodka pomocy rodzinie z wnioskiem o jakis lokal, bo chcesz zalozyc rodzine, a nie masz warunkow roplodowych 4. wystrasz wspolokatorow swinska grypa terroryzujac ich kichaniem i pluszowym prosiaczkiem:)

Gość djjjjjjjjjjjkk
mocno zdołowana dziwię się, że uprawiasz seks z facetem z którym (jak napisałaś) nie wiążesz przyszłości! A jak będzie wpadka? nawet przy tabsach to się zdaża, nie mówiąc o prezerwatywie. Uważaj. Na pewno znajdziesz jakieś fajne miejsca, tylko uważaj, zeby jakieś przypadkowe dzieci Was nie przyłapały. Albo stróże prawa ;)

Gość madziuuuuula
a ja mam takie pytanie. można wynająć pokój w hotelu na 2 godziny ? bo szczerze mówiąc na całą noc to trochę zbyt drogo ;/

Gość Kmeijtitidi
Idzcie w krzaki. ;) No kurwa co za pytanie od czego sa hotele?

No dokladnie bekniesz jakieś 80 zł za noc i sprawa z głowy powiedzmy z mojego przykladu jak dom byl chwilowo zajęty to jedyne rozwiązanie na teraz:)

Gość pomysłowy
Witajcie, posiadam duży samochód ,bus, z wielką płaską podłogą, wielką podłogą i wielkimi możliwościami na uprawianie sexu , jak ktoś jest zainteresowany to chętnie podjadę , < okolice Sosnowca> jakoś się dogadamy, polecam,