Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akuku...123

chłopak woli siedzieć w domu niż założyć ze mną rodzinę

Polecane posty

Gość akuku...123

co tu robić ręce mi opadają, jestem z nim 10 lat a on nawet nie myśli o ślubie tylko woli siedzieć z rodzicami, nie wiem czy jest sens do reszty marnować sobie z nim życie czy nie. Przecież jak facet ma 30 lat i dalej mieszka ze starymi to on chyba później w ogóle nie będzie zdolny do życia ze mną albo raczej ja z nim. Już próbowałam go delikatnie nakłonić do ślubu raz grożbą , prośbą, potem byłam grzeczna i słodziutka ale już nie mogę! Kończę studia i chcę zacząć żyć we własnej rodzinie.

Gość kolejna desperatka ktora
bedzie czekala latami na debila ktory nigdy sie nie oswiadczy

Gość akuku...123
może desperatka ale to on mi zrujnował młode lata kiedy paplał pierdoły jak to pięknie będzie, nigdzie nie wychodziłam nie mam znajomych i czasem mam go dość

Gość odpusc go sobie

Gość akuku...123
kurde wiem powinnam ale to trudne mam koleżanki którym w moim wieku wcale nie jest łatwo znależć faceta a ja nie potrafię być sama po tylu latach

Gość odpusc go sobie
skoro uwazasz, ze to zwiazek z przyszloscia to gratuluje :D

Gość może cię pocieszy
30latek to już niestety nie chłopak :D A ty ile masz lat autorko?

Gość akuku...123
wcale tak nie uważam tylko się boję zrobić ten krok i powiedzieć mu spadaj

Gość akuku...123
25

Gość może cię pocieszy
Nie no, żadna z ciebie starowinka;) Po pierwsze częściej wychodź do ludzi, nawiązuj znajomości, może twój luby zobaczy, że mu "umykasz"? Już nie jest tylko on i wyczekiwanie na pierścionek ale być może spotka cię jakaś nowa miłość czy choćby zauroczenie. A jak ty czujesz? Kochasz go, czy to już tylko przyzwyczajenie?

Gość w pewnym momencie związku
jeżeli ma się pewne oczekiwania wobec partnera, to wypada powiedzieć: albo idziemy w tę stronę, albo w tę. czyli albo decydujemy się zalegalizować związek albo mówimy sobie do widzenia. co innego jeżeli oboje decydujemy się na życie w wolnym zwiazku, ale to i wtedy tworzy się rodzinę, razem się mieszka, jest się na swoim. wiec wg mnie wyjsciem jest poważna rozmowa z partnerem. a strach przed byciem samotnym nie powinien jej odwlekac. marnujesz sobie zycie czekajac az twoje marzenia same się spełnią. a moze ktos inny jest ci przeznaczony? a moze jednak on? czasami szczesciu trzeba pomoc.