Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamanaa

mam problem

Polecane posty

Gość podłamanaa

od pewnego czasu w moim zyciu "pojawil" sie pewien mezczyzna. jest to moj sasiad. mieszka sam. nie ma zony. ma 30 lat a ja... no wlasnie a ja 19. to nie jest jakies glupie i dziecinne zauroczenie. "trzyma" mnie to odkad sie wprowadzil czyli jakies pol roku. od razu jak go zobaczylam to mi sie spodobal ale z czasem przerodzilo sie to w takie uczucie ze nie ma dnia ani godziny zebym o nim ne myslala. on czesto przychodzi do mnie do domu bo pracuje razem z moim tata i sie czesto spotykaja wiec on mnie zna. i ja nie wiem czy ja mam delikatnie pobowdac dawac mu do odczucia ze mi sie podoba. tylko z nowu nie chce wyjsc na idiotke. czy wogole taki facet moze sie"pokusic" na 19letnia dziewczyne?? juz nie mowie jakis strasznie formalny zwiazek ale chociazby jakies wspolne wyjscia czy cos takiego. czy moze nie powinnam sie w to pakowac bo sama nie wiem. a moze byl ktos w takiej lub podobnej sytuacji??

Gość wituś-sprytuś
oj pedofil

trzydziestoletni facet bardzo chętnie "pokusi się" na 19-stolatkę, wierz mi :)

Gość mozesz12321
no pokusi.tylko zebys pozniej nie plakała

Gość podłamanaa
no tak tylko ze on nie wyglada na zainteresowanego mna wiec nie wiem czy mam go zaczas podrywac czy co... a jak sie na mnie krzywo popatrzy i w jego oczach zobacze"dziecko odwal sie" to co wtedy?? chyba bym umarla...

Gość podłamanaa
Sąsiadki plotkują, ze on ma bardzo duży instrument i duzo może...

Gość zapytaj go
może dałby Ci jakiś koncert :classic_cool: