Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 moooo

...a w pracy

Polecane posty

Go艣膰 moooo

G艂upio pisac o taich sprawach, bo ka偶de "powa偶ne" tematy mnie tu bawi膮 ale co! Spr贸buje Juz jakie艣 7msc pracuje w sklepie z obuwiem. Moim szefem jest 32 facet. Na rozmowie kwalfikacyjnej strasznie mi si臋 spodoba艂. dodam jeszcze 偶e ja mam 20. Pierwsze dwa miesi膮ce by艂 do艣c normalne, luxna rozmowa, grafiki itd. Ale jakie艣 3 msc temu Pan J. cz臋艣ciej zacz膮艂 zagadywa膰, patrze膰 si臋 w oczy (strrrrasznie mnie to kr臋ci!). Jako艣 pod koniec lutego zacz膮艂 mnie odwozi膰 do domu po pracy, przez co zawsze wychodzi艂am albo pierwsza z szefem, albo ostatnia. Pare dni temu gdy zostali艣my sami uprawiali艣my sex. Zaje*** te prze偶ycie! Moi dotychzasowi partnerzy (dwudziestoletni ch艂opcy) a by艂o ich dw贸ch to NIC w por贸wnaniu z Panem J. Robili艣my to na pudlach na zapleczu, a krzycza艂am jak opetana (czego niegdy raczej nie robi艂am) teraz nasze kontakty wygl膮daj膮 tj wcze艣niej czyli odwozi mnie do domu itd, ale od tamtej pory nie bzykali艣my si臋. Dostaje czasami spr艣ne smsy ale na tym koniec W pracy mamy relacje szef-pracownica. Mysle 偶e bawi si臋 mn膮 troche ale mnie to kr臋ci! :) Nie wiem co zrobi膰 dalej.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 powiedz mu tak
rozumiem, ze chodzi Ci tylko o bzykanko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moooo
nie wiem o co mi chodzi, i nie wiem co zrobi膰 dlaje Pan J jest zajebisty ale chyba to nie ma sensu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez owijania
jak nie wiesz, teraz bedziesz na jego skinienie i masz byc dyspozycyjna :D

Udost臋pnij ten post

jak mu si臋 znudzisz ....b臋dziesz szuka膰 roboty kochanie.Przegladaj ju偶 og艂oszenia

Udost臋pnij ten post

zreszta nie mialas wyjscia, gdybys odmowila to i tak by cie zwolnil, a tak to masz szanse chwile popracowac i pouzywac

Udost臋pnij ten post