Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna brzydalka

Mam problem jestem nieatrakcyjna i czuje się z tym źle

Polecane posty

Gość
tak źle nie jest - mama mówi, że jestem śliczna [cool[ :p

Gość neurosia nie przejmuj sie
aaaa i zaglądnij czasem na wiadomo jaki topik :D:P

Gość neurosia nie przejmuj sie
22:58 [zgłoś do usunięcia] tylko się nie przewróć ktoś napisał, że trzeba być walniętym, żeby powiedzieć komuś, że jest brzydki, ale niestety teraz wielu ludzi jest walniętych miałam to samo napisać

Gość rozdziawa
mysle, ze duszym problemem jest, ze ludzie za bardzo biora sobie do serca slowa innych i potem juz sami sobie wmawiaja to i owo...

Gość rozdziawa
"ktoś napisał, że trzeba być walniętym, żeby powiedzieć komuś, że jest brzydki, ale niestety teraz wielu ludzi jest walniętych" to się nazywa owczy pęd... no dalej biegnijcie owieczki, jedna za drugą, niewiadomo dokąd...

Gość
zajrzę, zajrzę ;) fakt - najgorzej to się zdołować i pokazać innym, że ma się kompleksy... czasami widzę naprawdę wielkie, grube, niezbyt ładne dziewczyny, które są tak pewne siebie i swojej atrakcyjności, że nikomu nie przyszłooby do głowy aby się z nich śmiać :p szczerze im zazdroszczę :)

Gość rozdziawa
neurosa1 masz calkowita racje :)

Gość
komuś tak :p o ile własna mama może być wyrocznią w dziedzinie piękna kobiecego :classic_cool: a mąż? dla kasy się chyba nie ożenił bom z domu niezbyt zamożna :) jest dobrze

nie przejmować się to się można jak ci to rzadka mówią, a co jak słyszysz to prawie codziennie? i to nie tylko od małolat z gimnazjum, jakim prawem inni oceniają na głos nie znajomych ? trzeba być chyba z kamienia, żeby się nie załamać, albo te koleżanki co chcą być miłe: masz oryginalną urodę? to ma być komplement? lepiej zamilczeć

" zdana mnie nie kocha " ale ty kochasz je wszystkie "ty wygląd jest ważny w dzisiejszych czasach " wygląd był zawsze ważny ", teraz jest tyle mozliwosci dla takich nastolatków..." i tak bym ich nie wykorzystał nawet jak bym się urodził jeszcze 100 razy i tak by siętak samo skończyło

Gość rozdziawa
nie martwcie jutro bedzie gorzej, strasi i brzydsi o jeden dzien :D

Gość
stary? w wieku 22 lat? :D relax, take it easy ;) ktoś wyżej ma rację - ciężko jest olać niepochlebne opinie, zwłaszcza gdy dotyczą czegoś, na co totalnie nie masz wpływu, np. wzrost, rysy twarzy, zez, chorobliwa tusza etc... przykry ten świat

Gość
może mierzysz zbyt wysoko :p uciekam, mąż wrócił dobranoc!