Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slub cywilny

slub cywilny jest do bani

Polecane posty

Gość prowokacjaaaaa
czyli tez ksiezniczki i ksieciunie tyle ze tym razem nie w kosciele a w plenerze:)

Gość ślub cywilny wcale
nie musi być w obskurnym budynku:) U mnie w mieście USC mieści się w pałacyku, bardzo ładne miejsce. A w miejscowości obok owszem mieści się z zwykłym budynku, ale w tej miejscowości jest też średniowieczny zamek i USC oferuje ślub w tym zamku, w strojach i we wszystkim, łącznie z oprowadzeniem gości po zamku:) Z tym że jest to przeznaczone na ślub gdzie gości jest ok 30 tylko

Gość zal pe el
Dajcie sobie spokój z tłumaczeniem. Jak to się mówi - nie dyskutuj z głupkiem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Gość czarna koala
prowokacjaaaaa - (..) nie UMIĄ trzymac jezora za zebami tylko STRZEŻĄ zaraz swoje kly!" przepraszam, co robią ?? ?? ?? ...

Gość autorka to głupia cipaaaaa
jestem niewierząca i dla mnie jest ślub kościelny do bani :classic_cool: BO TAAAK. kto ze chce ze mną polemizować? :classic_cool: czy wszyscy się ugięliście pod wielkością moich argumentów? :classic_cool:

Sorry nie chce mi się czytac tylko powiem i spadam. Jeśli chodzi o oprawę to zaraz będzie temat że ślub w katedrze ma lepsza oprawę i nie umywa się do ślubu w drewnianym kościółku we Chrzanowie, a ponoć wśród tych co leca na katedry to najwięcej potem rozwodów bo oprawa okazała się ważniejsza niż same zaślubiny. Nie przesadzajmy jeśli ktoś nie wierzy w Boga to po cholere się pchać do kościoła żeby mieć tylko ładną oprawę.

Przykro mi, autorko, że Twój ślub cywilny był do bani, pięciominutowa (?!) ceremonia w obskurnym budynku, odklepana i bez pozytywnych wrażeń, właściwie chyba tylko dla formalności... Na szczęście nasz ślub był piękny, przez różne opinie na forum wolałam się nie nastawiać na uroczystą atmosferę- i byłam miło zaskoczona. To my i nasze małżeństwo byliśmy tam najważniejsi.