Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roerkowa

Brak okresu i brak objawów ciąży

Polecane posty

Gość roerkowa

Wiem,wiem,takich tematow bylo juz miliony. Ale okre spoznia mi sie juz kilka dni.Żdnych dolegliwosci bolowych piersi ani podbrzusza ani nudnosci co jest? Współżycie podczas tego cyklu bylo rozne raz z zabezpieczeniem raz bez ale bez wytrysku w pochwie. Jestem troche zestresowana bo w poniedzialek matura czy to wszystko moze miec wplyw na opoznienie okresu?

Gość moze zrob sobie test
czy szukasz moze jasnowidza? :O

Gość roerkowa
nie nie szukam jasnowidza:) na test jest chyba jeszcze za wczesnie. Dodam ze mam nieregularne cykle ale tak dlugi jeszcze mi sie nie zdazyl

Gość roerkowa
kompletny brak śluzu jak przed okresem a tu dalej nic:)moze miala ktoras z was tez tak?

Gość mcmer
Test ciążowy coś Ci powie ale przerywany to nie jest antykoncepcja ale stres też coś powoduje wiem po sobie ale ja nie uprawiam seksu tylko petting matko ty też maż maturę ale jak widać na temat anty nic nie wiesz

Gość roerkowa
oj moja droga wiem.Swego czasu brałam tabletki-ale niestety po okolo roku przestalam bo strasznie przytylam pomimo 3 zmian przez gina.Po drugie jak wyzej napisalam to powiedzialam ze raz byl z zabezpieczeniem raz bez i wcale nie uwazam stusunku przerywanego za antykoncepcje przeciez wtedy bym tego nie pisala. Po drugie mteody kalendarzykowe pomiary temperatury tez przerabialam.Pozatym metody chemiczne globulki i prezerwatywy standardowo,ale czasem jest tak,ze najpierw sie zrobi pozniej pomysli.

Gość roerkowa
A pozatym nie lubie takiego cwaniactwa no i co z tego ze pisze mature?a dla twojej swiadomosci to nawet z biologii wiec chyba musze cos wiedziec.A zamiast mnie ty wyzywac to sama byś nad ortografią popracowała

Gość zrób test bo różnie moze byc
nie zawsze od razu są objawy ciąży - dlatego wiele kobiet dowiaduje sie o tym po dłuższym czasie. Oczywiscie że stres może przestawic miesiączke, ja jak miałam mature to chyba o miesiąc prawie mi się spóźniła....

Gość mcmer
oki to po co się denerwować 10 zł i po test bo Ci się okres spóźnia mi przez stres spóźniał się 2 dni i dostawałam szału a przez 6 miesięcy miałam ciąże urojoną wystarczy NPR też kobiety stosują jak umieją i nie zachodzą