Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos sie zna na tym

jest tu ginekolog?

Polecane posty

Gość ktos sie zna na tym

albo jakis inny lekarz?:o musze zrobic jak najszybciej badanie testosteronu, ale biore teraz luteine (progesteron). mam brac 5 dni po 2 tabletki 50 mg. jutro bedzie juuz ostatni dzien. czy jesli zrobie badanie w poniedzialek, to wplynie jakos na wynik poziomu testosteronu? znalazłam takie coś nt. progesteronu: działanie przeciwandrogenne, polegające na hamowaniu aktywności 5alfa reduktazy, przekształcającej testosteron w dihydrotestosteron i wlasnie nie wiem jak to interpretowac pomóżcie:(

Gość ktos sie zna na tym
bmblondyn, tak Ty jestes obronca ginekologow:D no nikt sie nie zna na tym? a myslalam, ze tu sami lekarze, bo tacy znawny swinskiej grypy z Was:D

Gość ktos sie zna na tym
no gdzie Ci wykształceni kafeteriusze? :o

Gość może wybic od razu
a twój ginek nie ma telefonu?

Gość ktos sie zna na tym
ma, ale przyjmuje tylko we wtorki i piątki. a jutro wiadomo święto więc nie przyjmuje. a ja mam juz umowiona wizyte na wtorek, wiec w poniedzialek najpozniej musze zrobic to badanie. dzwonilam dzis do kliniki czy w ogole jakikolwike gin dzis przyjmuje, to powiedzieli, ze nie.

Gość ktos sie zna na tym
pytalam sie tez kumpeli, ktrora studiuje medycyne, ale dopiero jest na 1 roku i tez nie wiem. pytalam tez dzis kobiety w laboratorium to tez nie potrafila odpowiedziec:o

Gość ktos sie zna na tym
:o

Gość upupup________