Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona878787

co ja mam robic

Polecane posty

Gość zaciekawiona878787

witajcie mam taki prblem,ozót zmam 3 letnieg synka.Chaiałabym go wszedzie zbaierac np do zoo,albo an wycieczke pociągeim albo nad morze.Problemw tym ejst taki ze ja jak sobie wyobrazam te wycieczki to za zkadym arzem moje wyobrazenia koncza sie tragicznie n nachodzxą mnie takie mysli,ze jak wezme małego do zoo,to wpadnie mi do wybiegu dla lwów,jak zabiore go pociągiem to wypadniez niego a jak nad mozre to spadnie z moal i sie utopi..nie wiem czemu takei złe mysli mnie nachodża jestem tym załamana:( boje sie gdzie kolwiek go zabierac:(:(:( moze to jakis znak? poradzcie mi cos błaga

Gość czeszcie czaszki
do psychologa sie udaj 🖐️

Gość najpierw naucz sie pisac
boidupa

Gość zaciekawiona878787
pisze szybko wiec nie patzre na to jak psize,bo akurat jestem w pracy wiec nie zabardzo mam zcas poprawiać

Gość wiosenny powiew
hmmm przyznaję jesteś strasznie przewrażliwiona a co an to ojciec dziecka ? musisz się przełamać nie możesz przez całe życie trzymać dziecka pod kloszem zdaje sobie sprawę że 3 letnie dziecko jest bardzo ciekawe świata ale jeśli Twój synek słucha Cię chodzi grzecznie za rączkę itd....to nie powinno być problemu może na początek zabieraj go np do parku gdzie jest bezpiecznie z dala od drogi niech sobie biega a Ty go obserwuj może w ten sposób się przełamiesz a nawet jeśli od czasu do czasu zbije sobie kolano to nie koniec świata

Gość zaciekawiona878787
tzn on lubi chodzić swoimi sicezkami,niezbyt ejst usłuchany,ale kochany poza tym jak on sobie zbije kolano,to nie panikuje,bo wstanie i bignie dlaej,nawet nie zapłacze,jedynie kiedy płacze to wtdy kiedy cos chce,czyli jak cos wymusza

Gość wiosenny powiew
to może na początek wybierz się do ZOO z kimś jeszcze nie wiem babcia wtedy na pewno łatwiej będzie go upilnować a i Ty będziesz spokojniejsza