Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIUNIA001

CO KUPIĆ MAMIE NA URODZINY??

Polecane posty

Gość gość
Nie mam pomysłu co kupić mamie na urodziny . Zastanawiam sie nad kupnem torebki ale jakiej ???? :( właśnie nie wiem czy dużą czy małą i jaki kolor . Problem w tym że nie wiem co jeszcze kupić . Pomocy :)

Gość gość
Majty,rajty, cycnik. I kilo landrynek. No co! starsze babki lubia landrynki:-)

Gość gość
Chodziło mi o coś trochę innego ;) Pomocy !!

Gość Lurdarka
Mamom zawsze polecam kupować coś z tej strony http://mowiszimasz.com.pl/ Są tak pościele, koce, narzuty, obrusy, ręczniki wiele, wiele innych. Mamie na pewno przydadzą się takie rzeczy.

Gość gość
Mamy to takie rzeczy mają i wcale im nie zależy na takich szmatach!

Gość gość
Może fajnym prezentem będzie skórzane etui na telefon? Teletorium ma spory wybór bardzo eleganckich modeli :)

Gość gość
Jeżeli mama pali to fajnym prezentem będzie e-papieros, Tabaque ma eleganckie zestawy :)

Gość gość
Ewentualnie Foof jest trochę tańszy ale też fajny :)

Gość gość
Polecam DOCTOR CANDY, znajdujący się w FELICITY, również są na facebook. Świetny pomysł na prezent dla każdego co lubi słodycze i nie tylko. Sama tam kupuje słodycze. Na miejscu sprzedawca, drukuje specjalną naklejkę na daną okazje lub z imieniem osoby obchodzącej święto,bądz bez okazji, jak równiez można wybrać z już gotowych, przykładowych etykiet. Można również samemu skomponować słoiczek czy kolorystycznie czy smakowo, co kto lubi.:). Bardzo mi się ten pomysł podoba:):) Pozdrawiam.

Gość gośćbsygikk
biżuterie kupcie

Gość gość
Sporo porządnych kremów odmładzających do skóry dojrzałej sprzedają na stronie www.e-naturalne.pl. Miałam okazję ostatnio zamawiać u nich właśnie taki ujędrniający i powiem, że pierwsze efekty stosowania pojawiły się bardzo szybko i moja mama jest bardzo zadowolona

Gość gość
Wiecie co? Jestem mamą, ale jak czytam wasze pomysły na prezenty to robi mi się słabo, autentycznie. Dlatego podpowiem co sama chciałabym dostać. - kijki do nordic walking dobrej jakości - dobre wygodne adidasy do tego co powyżej - audiobooka - bujany fotel - mini trampolinę - rower stacjonarny - kopię obrazu ulubionego malarza - wiklinowy koszyk na zakupy - komplet ręcznie robionych ceramicznych doniczek - drewniany stołek/drabinka - ulubione perfumy (zawsze mile widziane) - dobre sherry np. Amontillado, tylko broń boże słodycze do tego - kwiaty? no cóż postoją i zwiędną, osobiście wolę bonsai w doniczce Mam nadzieję że pomogłam, bo szczerze mówiąc wasze własne pomysły są dosyć żałosne ;)

Gość gość
pudelko lodow truskawkowych;-) ja lubie moze mama tez:-P

Gość gość
Jakieś małe agd? Moja mami na urodziny dostała ode mnie blender. Mówiła coś wcześniej, że stary już się nie nadaje a na electro.pl widziałam fajne. Do tego kupiłam bilety do kina i spędziłyśmy babski wieczór.

Gość Marin

No a żelazko od Brauna? Moim zdaniem obecnie najlepsza firma.

Gość muka
Dnia 5.02.2019 o 20:09, Gość Marin napisał:

No a żelazko od Brauna? Moim zdaniem obecnie najlepsza firma.

To dobra firma więc raczej dobre. Tylko 5, 7 czy 9?

Gość blozi

Wszystko jedno który. Ważne ze dobrej marki

Gość drek

Multiquick 9 chyba najsolidniej wygląda poza tym wyższy numerek ::PWszystko jedno który. Ważne ze dobrej marki

Gość TATA

a może bukiet kwiatów https://www.laflora.pl/Top-10-bukietow-na-Dzien-Matki-blog-pol-1554291502.html

W tamtym roku kupiłam mamie torebkę, powiem szczerze, że mamy podobny gust, ale nie wiedziałam, że aż tak się ucieszy 😄 W tym roku już sama mi zasugerowała, że chce nową, bo chodzi i narzeka, że jej ulubiona jej się już trochę nudzi. Wstępnie patrzyłam jaką mogłabym jej kupić i w Prima Moda wpadła mi fajna w oko. Muszę skoczyć do galerii obejrzeć ją jeszcze raz, tym bardziej, że mają promocję na dzień matki. 

Gość Wera

Jesli lubi czytac ksiazki, to moze jakis czytnik? Inkbooki są spoko i mają rozsądne ceny.