Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to mnie wkurzył

Tylko gra? Przetrzepałam gg męża i nie mam wyrzutów sumienia.

Polecane posty

Gość to mnie wkurzył

Zaraz wróci ze sklepu i dostanie po pysku 😠 Piknęło mi coś na pasku na dole więc odruchowo otworzyłam wiadomość. Jakaś panna wypisuje jak to się stęskniła i w ogóle, gdzie JEJ ciacho. Noż kurwa! Prztrzepałam archiwum. Mój szanowny małżonek gra w jakąś sieciówkę i...bierze w tej grze ślub. Na konto tego ślubu lukrują sobie z laską, jakieś zakochane emotikony posyłają 😡 Dostanie w mordę, przysięgam! Mam nadzieję, że córka będzie spała. Wezmę ją od niego, położę, wrócę do pokoju, gdzie już pewnie rozsiądzie się przed kompem i tak mu przylutuje, że mu się kurwa żyć odechce. Ale mnie wkurwił. Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek na kafe romansowała i serduszka obcym facetom wysyłała. Jak wy to widzicie? I tak mu walnę ale chcę znać wasze opinie.

Gość ha no i masz racjeee
przyjeb mu tez i ode mnie ;d;d;d

Gość bez owijania
:D w co gra?

Gość to mnie wkurzył
W jakąś arenę albionu gra czy coś. Dzięki dziewczyny. Myślałąm, że schizuję ale widzę, że nie ja jedna mam takie zdanie, że po pysku się należy. Postawię mu ultimatum, albo koniec z grą albo koniec małżeństwa 😠

Gość nooochybago...
kurcze no jasne ze powinien zarobić nie jesteś jego panienka dopiero poznana tylko żona więc szacunek wierność i wyłączność Ci się należą!!!

Gość bez emocji no bez emocji
chciał poczuć dreszczyk emocji tylko-nie przesadzaj. Sama spróbuj to zobaczysz. Wrr ale taki posmak zazdrości może byc ciekawy:)

Gość marakuja*
w pysk mu i to porządnie... a tej paniusi na gg mogłaś dosadnie odpisać

Gość nooochybago...
ale wiesz co ja bym nie tyle postawiła mu ultimatum co powiedziała że nie wiesz czy chcesz z takim gnojem być niech to on błaga żebyś chciała i niech od niego wyjdzie ze nie kliknie więcej ;)

Gość bez owijania
mam nadzieje, ze odda, w koncu rownouprawnienie

Gość to mnie wkurzył
nochyba może masz i rację, ale tak jestem wkurwiona, że nie wiem jak to wszystko się potoczy. Aż mną telepie normalnie. Kurwa, co za kutas łysy!

Gość to mnie wkurzył
A niech spróbuje oddać, to będzie parę tys kilometrów do swojej nowej narzeczonej zasuwał. Wypieprzę go z domu, o!

Gość nooochybago...
przy okazji gg mój kiedyś klikał z taką jedną to było jakieś 6 lat temu zobaczyłam nie robiłam awantur tylko powiedziałam o fajnie ja tez tak chce hihi kilka razy przeczytał archiwum i od prawie 6 lat nie mamy gg :) tyle ze nie ja to wymusiłam na nim a on na mnie przynajmniej tak myśli ;)

Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek na kafe romansowała i serduszka obcym facetom wysyłała zazdrosc o znajomosci w sieci bije od ciebie na kilometr ;)

Gość to mnie wkurzył
Paniusi na gg nie będę odpisywać, bo ona nawet może nie wiedzieć, że ten łoch jest żonaty, za to on wie, a jak zapomniał to niech spojrzy na serdeczny palec prawej ręki.

Gość hrsh
kopnij go w imieniu ludzkości :)

Gość Nadia*****
Strasznie mi sie podoba jak się złościsz. Masz 100% racji! Tak trzymaj kobitko! Powodzenia!

Gość nooochybago...
autorko rozumiem Twoje emocje tyle że z doświadczenia wiem ze one szybko "gasną" a potem niesmak po awanturze zostaje ale nie mam odwagi Ci napisać zebyś spokojnie to załatwiła :))

Gość to mnie wkurzył
Regres>>>dla mnie sprawa jest jasna, wyszłam za mąż-nie romansuję. Myślisz, że ja nie mogłabym zachowywać się podobnie? W sieci nawet urody mieć nie musisz, tutaj KAŻDY może kogoś wyrwać, tylko po co w takim razie małżeństwo?

Gość to mnie wkurzył
nochyba, nawet gdybym bardzo chciała, po prostu nie dam rady. A niesmak i tak już jest, wystarczyło mi tylko odkryć w jaki sposób mój mąż spędza czas.

Gość nooochybago...
faceci myśla inaczej... oni nigdy nie robią nic złego bo ta osoba przecież nic nie znaczy i to tylko zabawa ale jak my kobiety sie bawimy to k... świat im sie wali :P

W sieci nawet urody mieć nie musisz, tutaj KAŻDY może kogoś wyrwać, dobrze to ujełas :D to tylko sieć ...i pozostaw to w ramach "sieci" :D

Gość to mnie wkurzył
NAdia, dzięki. W ogóle dzięki Wam wszystkim. Podbudowałyście mnie trochę.

Gość bez owijania
mam nadzieje, ze zareaguje tak samo na twoje rekoczyny :D

Gość to mnie wkurzył
Regres, nie pozostawię, dostanie po mordzie i koniec.

Gość przesadzasz i to zdrowo
po co w ogole lac faceta? wzbudzisz w nim tylko agresje nie potrzebnie nie masz jezora, zeby pogadac tylko zaraz po pysku lac ? ty mu mozesz . on tobie nie ? co za chujowe podejscie taka wiedźme miec w domu to wcale się nie dziwię , ze z innymi romansuje , bo ty pewnie tylko na niego morde drzesz i po pysku lejesz a tamta mu slodkosci pisze

Gość nooochybago...
spoko i tak najgorsze przed Tobą.Bo czy jakakolwiek awantura zmieni to co poczułaś i wróci zaufanie do niego.. teraz bedzie Ci trudno nie myśleć czy nadal się bawi itd...

Gość to mnie wkurzył
bez owijania, już ci odpisałam jaka będzie reakcja na jego ew. odreagowanie.