Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mogotka zza plotka

Dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość mogotka zza plotka

Mam 167 cm wzrostu i ważę 67 kg, można sie więc domyślić, że mam sporawy brzuszek, który ciężko ukryć pod ubraniem :( za miesiąc wybieram się na wesele i mam duży problem z kupieniem sukienki. Czy mogłybyście doradzić mi fason, który byłby odpowiedni do mojej figury (konkretnie chodzi mi o zamaskowanie wystającego brzucha) tak, żebym nie wyglądała jak w 6 miesiącu ciąży. jeśli swoje propozycje fasonu możecie poprzeć linkiem będę wdzięczna :) P.S. za wszelkie rady w stylu "weź się za siebie i schudnij" serdecznie dziękuję, bo moja waga akurat nie jest spowodowana zaniedbaniem.

Gość kikaxxx
tak sie sklada ze ja tez niedlugo mam wesele i praktycznie mam wymiary tak jak ty i tez nie wiem w co sie ubrac wiec moge ci tylko powiedzie ze nie przyciagaj wielkiej wagi do ubrania a za to przyciagnij ja do dobrej zabawy bo szkoda by bylo zmarnowac wesela:) takie jest moje zdanie:)

Gość kikaxxx
a tak poza tym to czarny wyszczupla:):):)

Gość mogotka zza plotka
dzięki i masz racje :) tylko problem w tym, że będę "pod lupą" :) i jeśli nie będę sie dobrze czuła w tym co mam na sobie to zabawa też już nie będzie taka fajna :( a wiesz mój brzuszek wygląda troche tak jakbym była w ciąży i wiem że zaraz się zaczną komentarze, podejrzenia itd... a to nie jest przyjemne jeśli całkowicie mija sięz prawdą :(

Gość mogotka zza plotka
kurcze . niektore odcinane pod biustem jak mierzylam to wygladaja jak ciazowki :( moze ktos ma jeszcze jakies pomysly :)??

Gość mogotka zza plotka
hallo :( widze ze moj topic nie cieszy sie zbyt duzym zainteresowaniem :( a ja naprawde potrzebuje rad :(

Gość tylko nie czarna
po pierwsze malo komu pasuje czarny (a wszyscy go nosza bleee:( a po drugie chyba sie nie chodzi na wesela w czarnym kolorze....

Gość lulu159
Spróbuj najpierw poszukać w bieliźnie korygującej-odpowiednia spłaszczy nielubiane partie ciała.

Gość mogotka zza plotka
jestem brunetka wiec w czarnym mi jest jaknajbardziej dobrze :0 a kto powiedzial ze sie nie chodzi?? ani dla mnie ani dla Panstwa Mlodych nie stanowi to problemu akurat :) myslalam wlasnie moze nad jakims gorsetem, ale kompletnie sie na tym nie znam, moze ktos uzywa takiej bielizny i moglby cos polecic??

Gość przede wszystkim nic uszytego
z elastycznych materialow! w duzym stopniu to zalezy od reszty twojej figury ale najlepiej cos wcietego w talii, dopasowanego, ale bron boze nie obcislego i bedzie dobrze:) mozesz poszukac kiecki ktora ma na wysokosci brzucha ciemniejszy pasek na przyklad

Gość mogotka zza plotka
oj szukam szukam i nic nie moge znalezc :(

Gość kokoszkowa
mlode dziewczyny i tak sie zapuszczacie:( nie rozumiem? tak trudno wziac sie za siebie? pocwiczyc? przestac sie objadac??

Gość mogotka zza plotka
jeśli czytanie ze zrozumieniem jest dla Ciebie zbyt wielką sztuką, która nie zdołałaś opanować w szkole, proszę nie wypowiadaj się w tym temacie.

Gość bejbe bejbe jol
up up

Gość kaataarynkaa
Dziewczyno ! idealna dla ciebie będzie sukienka bombka ! + czarne rajstopy ! do tego najlepiej ładne baletki. Będziesz wyglądac skromnie, ładnie i szczuplo. bombka maskuje duży brzuch i ewentualną dużą pupę :) ale radzę ci dobrać w sklepie. Na pewno ZARA podoła wyzwaniu, moze tez poszukac w tej samej firmie o innych nazwach tzn : stradivarius, poolandbeer, bershce !

Gość mogotka zza plotka
kaataarynkaa dziekuje bardzo za linki :) sukienki sa swietne, ale mysle ze dla mnie nadaje sie tylko pierwsza, bo reszta jest bardzo dopasowana w talii, ktorej ja wogole nie mam :( kurcze ta pierwsza bardzo mi sie spodobala :) tylko przez allegro boje sie zamawiac ;/ wolalabym przymierzyc itd olamanola- w bompkach wygladam jak wielka kopa siana :) nie dosc ze okragla w talii to jeszcze pod nia :D oczywiscie sklepy wymienione przez ciebie znam doskonale, ale ciezko jest cos tam zlaezc, poza kozmarnymi cenami to maja swoj specyficzny styl no i rozmiarowke ;/

Gość kaataarynkaa
ja mam tą pierwsza sukienkę i jest ok ;)

Gość Nieszczęśliwa77
Wszystkie sukienki są fajne i powinnaś mierzyc.