Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ll*

test ciązowy ujemny momo spóźnienia okresu juz 7 dzień

Polecane posty

miała tak ktoraś z was ? i co dalej kazda z was robiła dla pewnosci hcg ?

ja zrobilam bete, u mnie testy były 4 ostatni pozytywny pierwszy w w tydz po, drugi tydz przed @ kolejny w dniu a ostatni tydzien po czyli zaszlam pozniej prawdopodobnmie beta rozwieje watpliwości pozdrawiam

Gość mcmer
test z krwi da Ci jasność

pierwszy test robiłam na 2 dni przed okresem.... myślałam ze cos pokaze ...niestety.(raczej za wczesnie) byc moze o ile doszło do zapłodnienia, to poźniej niz przypuszczałam... potem miałam bole podbrzusza i okolic jajników jak na okres, wiec mysle nic z tego...i juz 7 dzien nie mam okresu wiec jutro robie test. kurcze nie chce sie rozczarowac...tym bardziej ze czuje sie super i nie mam zadnych objawów typu powiekszone piersi, czy jakies mdłosci.

Gość qwdwed
Nie robiłam nic więcej, poza testem. Czekałam na okres. Gdy kreska była jedna, zawsze okresu się doczekałam.

przyczyna jest jedna jestem w ciązy dzisiaj zrobiłam rano o 7.00 test wyszły II kreski ..... czułam ze tak bedzie....od kilku dni dziwnie sie czułam wczesnie codziłam spac i podbrzusze bolało toche inaczej niz na okres. w pn ide na hcg......:)

no najwazniejszego zapomniałam napisac, ze sie bardzo cieszymy oboje z męzem,,,,, nie myślałam ze sie tak szybko uda za 1 strzałem...... :):):)