Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to moze byc

Moja dziewczyna przez sen szczeka i wyje jak pies

Polecane posty

Gość co to moze byc

Zdarza sie to jej raz na jakis czas podczas snu.Czasami poprostu szczeka jak pies, innymi razy wyje jak pies.Jest tez tak ze wydaje te odgłosy dwa na raz.Ostatnio tez tak wydaje inne dzwieki tak jakby sie czegos bała, jakby krzyczała.Zawsze gdy ona tak ma to az mnie dreszcze przechodzą.Kiedys na pytanie czy pamieta te odglosy ktore wydawala odpowiedziala ze nic nie pamieta.Mowila ze snilo sie jej cos niedobrego.Pomozcie bo niechce stracic przez to mojej dziewczyny ale zastanawiam sie czy jej cos nie dolega

Gość Kiinga
pewnie marzy się jej zostać suką.

Gość co to moze byc
prosze o powazne odpowiedzi, to nie jest zart

Gość qwerkojhqwerlkjh
nie chce cie martwić, ale możliwe że jest opętana, poszukaj dobrego egzorcysty...albo przynajmniej odź z nia do psychologa może on bedzie miał jakieś wytłumaczenie. a w dzień kompletnie nic dziwnego sie nie dzieje?

Gość co to moze byc
W dzień wszystko ok tylko tak dziwnie zaczęła pić po prostu językiem pije. Niepokoi mnie też ogon psa który zaczął jej wyrastać jakiś czas temu nad pośladkami..

Gość N9
jest pewnie zmienno ksztaltna xd wzioles to z czystej krwi? jak nie zabierz ja do doktora moze CZYSTA KREW JEST SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Gość co to moze byc
W sumie to nie jest zle bo zaczeła jej dodatkowa para piersi rosnąc calkiem niezlych a i calkiem fajnie rucha sie na pieska..

Najdziwniejsze jest to, że mówi. Przecież to nie Boże Narodzenie.

Gość auuuuu
witam, tym razem to mój mąż wyje lub wydaje inne dźwięki przez sen, , ale wiem ze ma w pracy bardzo dużo stresu i uważam ze w ten sposób jego organizm odreagowuje nagromadzone emocje, lęki, obawy, złość.... człowiek nie jest ze stali...., tylko ze nie ma jeszcze 30 lat a co będzie na stare lata?? Za to ja chrapię :) i mąż się do tego przyzwyczaił :) Dawno temu mieszkałam w internacie i pewnego razu kolezanka lunatykowała - to byo 100 razy gorsze - pewnej nocy wstała, złapała za swoją poduszkę, podeszła do stołu, wzięła nóż i zaczęła rozpruwać poduszkę krzycząc zę zaszyła tam pieniądze, następnie po kilku minutach odłożyła wszystko i jak gdyby nic się nie stało dalej poszła spać. Pozdrawiam wszystkich lunatyków :)

Gość gość
Kurwa mój ojciec od czasu kiedy go pies ugryzł, to w pełni księżyca wstaje z łóżka i wyje do okna. Czasami szczeka i warczy. Wszystko przez sen. Jak go budzimy to on nic nie pamięta. To jest k***a chore. Chyba egzorcyste wezwie bo to aż strach z nim żyć pod jednym dachem. XD wiec rozumiem co przechodzisz z swoją dziewczyną xD