Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdykam

Jak czesto farbujecie wlosy/odrosty?

Polecane posty

Gość ja pierdykam

cholernie to meczace dla mnie, ale najlepiej sie czuje z blondem, wiec farbuje moje odrosty srednio co 2 miesiace, ale odnosze wrazenie, ze to zbyt rzadko, bo po miesiacu juz czuje/widze, ze nie sa rewelacyjne te wlosy :-O i odczuwam znow chec przykrycia moich odrostow farba jestem szatynka a po farowaniu mam piekny blond jak ta na zdjeciu: http://www.pudelek.pl/artykul/16950/miko_kocham_moj_maly_biust/

Gość duża ryba
jestem brunetką przerabianą na czekoladę/burgund, więc tych moich odrostów aż tak bardzo nie widać. dlatego farbuję na koniec wakacji, boże narodzenie i święta wielkanocne :classic_cool:

Gość ja pierdykam
ale masz fajnie

co 2 lub 3 miesiace w zaleznosci od potrzeby. jak biore jasny blond to szybko widac odrosty, jak ciemny to 3 mce spokojnie ujdzie

Gość duża ryba
no nie tak fajnie, bo stan moich włosów po jakimkolwiek farbowaniu to porażka, w sumie niszczę je chyba jak tylko można i prostownicą, i lokówką, spinkami, wszystkim czym się da. farbowałabym częściej, ale nie mam serca :D

Gość salamandra plamista
ja farbuje co poltora miecha bo swoj naturalny mam popielaty ciemny braz a robie sie na czekolade itp ale te moje odrosty wygladaja jakbym sie za wczesnie zestarzala i tez mi sie zdarza zafarbowac po miesiacu.uciazliwe to bo mam wlosy prawie do pasa:/

Gość
średnio co 1,5 miesiąca odrosty - w tym czasie moje włosy przyrastają ok centymetra

Gość ja pierdykam
teraz juz pasemka nie sa modne, obecnie powinno sie nosic jeden kolor poza tym z pasemkami jest kupa roboty, a odrosty robie sobie sama bez problemu, tylko nigdy nie chce mi sie za to zabrac :-O no i u mnie tez w ruch idzie czasem prostownica (przecietnie raz w tygodniu)