Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

River17

Ale ciateczko! Palce lizać!

Polecane posty

Gość omggggggggggggg
nie...

Gość rita hej word
o fuuuj :O

A on się mnie właśnie podoba z tą bródką i kolczykiem( billy joe też mi się podoba więc ten wygląda przy nim na świętego), oczy ma przecudne, przepiekne, i uśmiech który mi topi serce, i w ogóle wygląda na b. sympatycznego, ma w sobie chłpocięcy wdzięk i urok...No i uprawia dużo sportów i ma idealnie umięsnioną klatę... A spojrzenie to ma wśłaśnie dla mnie super, taki troche jak chłpka, który nie powstrzyma się przed wzięciem upatzronej zabawki

no, ale facet ma przynajmnie jedną dziewczyne, która mu się podoba dodam jeszcze tylko,że to nie psychpata,a bułgarski aktor i spotowiec

Gość
w sumie ładny - tylko ma strasznie szerokie karczycho :)

Gość zdecydowanie wole
Pattinsona :)

Bo on ałego dziecka uprawia piłkę nożną, lekkoatletykę, tenis, pływanie, dużo ćwiczy na siłowni, biego,a i tak o kilku sportach zapomniałam...Po prostu on jest taki umięśniony...

Bo on ałego dziecka uprawia piłkę nożną, lekkoatletykę, tenis, pływanie, dużo ćwiczy na siłowni, biego,a i tak o kilku sportach zapomniałam...Po prostu on jest taki umięśniony...

Nie wiem czemu wszyscy zachwyvcja się tym pattisonem, jak na mój gust brzydki, bez klasy i jak sam przyznał nie lubi się myć daltego starsznie od niego śmierdzi( o dezodrancie nkt chyba biednego chłpokja nie poinformował, a mydle nie wsompnakjąc) co potwierdzają zgodnie ekipy z którymi kręci filmy i jego fanki( swoją te jego fanki-kocahnki mają zły gust, ale to ich sprawa)

Jacman, to on jest przeciętny, jakiś taki, nie taki, nieeeee, ładny jest ale jakiś aseksualny

O Boże Grard Butler kocham go, kocham, kocham, kocham, każdy cal jego twarzy jest męski, aż się nie wyrazić, jest miłością mojegożycia odkąd zobaczyłam go Upiorze....Uwilebiam każdy centymert ciała tego faceta i ten jego głos miękną mi kolana, sefrce, wszytsko jak go widzę lub słyszę. Przed Gerrym bym się nie powsztrymała i oddała mu ciało, gdyby tylko chciał, a jak nie to by mnie za gwałt skazali

a mama mi mówi,że ja mam obsesję hehe, czy Stan napradę tylko mnie sie podoba, super mnie rywalek hhee

Widziałam ten film, kocham go!!!A w filmie śpiewa swoim boskim głosem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Gerry kocham Cię marry me

ooo, tak....ale chyba najbardziej sposród jego wszytkich filmów kocham Upiora w operze, widziałaś? Jesli nie to nie jesteś prawdziwą fanką:-) on tam włożył w grę tyle emocji a aw śpier]=wanie tyle sreca, aż lece sobie obejrzeć

no alez oczywiscie ze widzialam upiora i to kika razy bo mam plyte + nagranie z castingu - powinnas zobaczyc, przyszedl taki facet w koszulce i szortach i zaspiewal tak ze niektorym szczeki opadly :-)