Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GetCarter

Czy warto ?

Polecane posty

Gość GetCarter

No coz wpadla mi w oko pewna dziewczyna. Zagadalem do niej pare razy przez gg nawet calkiem fajnie sie rozmawialo. Mieszka niedaleko mojego kumpla stad tez zdobylem jej numer. Wypywalem kumpla o nia to powiedzial mi ze zbyt bystra to ona nie jest. Rozmawiac z nia jak dotad nei odnioslem wrazenia zeby byla az taka glupia. I mam teraz dylemat czy zaproponowac jakies spotkanie to bede w stanie ocenic czy warto sie angazowac. Boje sie tylko, ze odmowi. Z drugiej strony jesli tego nei zrobie to bede tylko pewnie pozniej zalowal ze tego nie zrobilem. Moja niesmialosc mnie czasami dobija, ale musze z tym walczyc bo niema innego wyjscia. Wiadomo, ze z czasem kazdy sie otwiera na drugiego czlowieka. Chcialbym poznac opinie innych o tym co napisalem powyzej. Mam dopiero 18 lat, a laski to jeszcze nigdy nie mialem, ale to chyba niema znaczenia :P

Warto, co Ci szkodzi... A opinią kumpla się nie przejmuj, może gada tak bo ona jego nie chciała :P:D

Gość melaniaO
niesmialosc dobra rzecz, gorzej jak sie juz jest zasmialym, po prostu nie lsuchaj tego co mowia ludzie, chyba ze uwazasz ze ten ktos jest godny uwagi

Gość gość
w92LX8d90rotc451DdV4TPiN