Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hazard

Zabieg przegrody nosowej

Polecane posty

Gość hazard

Witam serdecznie :) Mam pytanko związane z tymże zabiegiem. Czy na zewnątrz nie widać żadnych skrzywień po takiej operacji ? Lekarz zapewniał mnie, że nie będzie żadnej wizualnej różnicy, że wszystko odbywa się wewnątrz nosa. Kiedyś słyszałem co innego, dlatego z niecierpliwością czekam na odpowiedzi, bo zastanawiam się nad zabiegiem. Pozdrawiam.

Gość ja wiem26
po operacji masz tylko spuchniety nos i dwa tampony po samo gardlo, ktore wyjma ci po tygodniu, ale zadnych skrzywien nie bylo na zewnatrz, nosek prosti i piekny.

Gość messssa
mój kolega przeszedł ten zabieg 4 miesiące temu, miał usuwany polip i i od razu, przy okazji, chirurg wyprostował mu przegrodę nosową, niestety kilka tygodni temu coś mu się tam przesunęło i na nosie zrobił się mały garbek po tym zabiegu miał przestać chorować, ale katary wcale się nie skończyły, więc postanowiłam ze ja swojej skrzywionej przegrody nosowej pod nóż nie dam..

Kształt nosa pozostaje niezmieniony ,to przegroda prostowana jest w środku,jak chcesz zmienić kształt nosa to na operacje plastyczną.