Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mskwa

ciaza

Polecane posty

Gość mskwa
prosilam tylko o pomoc a nie o wyzywanie. ogarnijcie sie ludzie i troche zrozumienia a nie odrazu napadacie. I przeciez wiem ze zle zrobilismy . ale latwo mowic teraz, juz po fakcie. Po to jest to forum zeby udzielac sobie pomocy, tak jak zrobilo to kilka osob powyzej.

Gość lekarz ginekolog
Dziecko,nie jesteś w ciąży,niemożliwe jest to,jak wynika z Twojego opisu! Noi co że sperma była na kroczu,czy koło krocza,a szanse że dostałą się do środka są znikome,a żeby plemnik zapłodnił jajo,to jest szansa jaką ma BIN LADEN w Nowym Yorku! A na przyszłośc folię zostawcie sobie na kaszankę do grila!

Gość baza
ludzie... ma dziewczyna problem. przypomnijcie sobie co wy robiliście będąc w jej wieku. Czy do uprawiania seksu potrzebne jest 18lat? Dajmy na luz... Myśle, że masz się teraz czego obawiać. W cieczy przed wytryskiem też są plemniki, nie tylko w samej spermie. Bądź dobrej myśli... Czekaj na miesiączkę tak jak ja teraz i troche się poobawiaj - jak ja. Na błędach się czlowiek uczy.

Gość fkajfk
przecież worek nie przeciekał jak był w środku, wytrysk nasąpił po wyjściu

Gość mskwa
no dokladnie. boje sie poprostu tego ze wytryskujac na zewnatrz plemniki mogly sie dostac tam gdzie nie powinny...

Gość fkajfk
prawdopodobieństwo jest małe

Gość baza
teoretycznie jak ta folia dała rade to nie ma takiej mozliwosci. Nie martw się tak bo przez stres Ci sie miesiaczka przesunie i bd sie denerwowac jeszcze wiecej

Gość mskwa
dziekuje za pomoc ;)

Gość następnym razem
niech twój partner założy sobie dętke od Jelcza. Na głowe najlepiej

Gość mskwa
no i jestem w ciazy... :( ja pierdole :O nie wiem jak to mozliwe ale chlopak mi przyniosl test i zrobilismy kurwa mac jak ja teraz pwoiem o tym rodzicom.... :( jestem zalamnana normalnie ehhhhhhh.... a mam 16,5 lat..... ://///

Gość fkajfk
podszywacz :classic_cool:

Gość mskwa
nie nie podszywacz ale zalamalam sie.............

Gość Pompidu
A ja znalazłem ten temat i chce się podzielić swoimi obawami... parę dni temu uprawiałem seks ze swoim chłopakiem i on skończył we mnie. Zabezpieczaliśmy się, ale prezerwatywa pękła (ech, badziewie). Kupiłem test i jeden wyszedł negatywny a drugi pozytywny. Jutro kupuję kolejny. Czy jestem w ciąży??? Jakie jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Ja już jestem załamany na myśl, że mogę być w ciąży...