Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 30, 2009 dzień nadchodzącej zagłady mej macicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no powiedzcie mmmi Napisano Kwiecień 30, 2009 a co z nią?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bruschka 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Lusia wymiatasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzanna kafeteria Napisano Kwiecień 30, 2009 kopulacja z wielkomaczugowcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 30, 2009 mam jakby ciążę bliźniaczą dwa mięśniaki w niej siedzą... i rosną :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Lusia, co Ty kombinujesz? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 O kurczę. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 30, 2009 powinnam się martwić? czy odpłynąć bezwiednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 30, 2009 Perła ja chciałam jeszcze mieć dziecko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 :( Nie wiem, co napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Lusia, na dzieciach się świat nie kończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 30, 2009 wiem, poza tym mam córkę przecież :) chciałam drugie ale widocznie mi nie dane na razie mięśniaki są małe ale lekarka powiedziała po długotrwałym gmeraniu mi patykiem od usg, że w jestem w miarę młoda (?!) więc urosną szybko a potem to tylko wycięcie macicy :O nie ja pierwsza i nie ostatnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czepiam się wszystkiego 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 miałam mięśniaka - po 2 latach :-O poszłam do gina zobaczyć co się z nim dzieje (mięśniakiem oczywiście) i okazało się, że go już nie ma....... Więc głowa i macica do góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diablica* 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 zaznaczam - że wiem to od koleżanki nie wiem ile w tym prawdy koleżanka zaszła w ciąże pomimo że miała mięśniaki, miała mieć bliźniaki (dwujajowe) poroniła bardzo wcześnie jedno z bliźniąt bo przyczepiły sie te miesniaki do niego drugi urodzil się zdrowy w terminie teraz ma jeszce dwójkę dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 30, 2009 kiedyś słyszałam ze tylko ciąża jest w stanie pozytywnie wpłynąć na mięśniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uryna z reguły jest ciepła Napisano Kwiecień 30, 2009 Więc chłopa pod kołdrę i róbta dzieci, tylko po bożemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czepiam się wszystkiego 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 i menopauza tez - same znikają...... :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 30, 2009 kurwa! zapomniałam że niedługo menopauza no tylko się pochlastać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czepiam się wszystkiego 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Jestem starsza od ciebie i szykuję się na dzidziusia! Ale dopiero szykuję - bo jak wiadomo pierwiastek męski też odgrywa pewną rolę........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uryna z reguły jest ciepła Napisano Kwiecień 30, 2009 Luśka, przed zdążysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość józio Napisano Kwiecień 30, 2009 znaczy sie jamniczki wytna?nie zamartwiaj moja plciówka - żoneczka miała na Karowej operacje i jest zdrowa i chetna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 30, 2009 ja się powoli sypię niestety... a tu mi dziecko po głowie chodzi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach