Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marti_j88

EFUDIX -czy ktoras z Was stosowala na klykciny konczyste?

Polecane posty

Gość marti_j88

od ponad pol roku probuje pozbyc sie klykcin konczystych... nic nie pomaga. byla aldara (minimalny skitek), condylina (wyzarlo mi skore, bylo ok przez 2 tyg i powrot), doustnie heviran (zero!!!!!!!!!!!!!!) i teraz gin przepisal mi efudix. powiedzial, zeby smarowac mascia 2 razy dziennie prze 3 do 6 tygodni. jednak na forach wyczytalam, ze stosuje sie to np na liszaj i nie to, ze codziennie... nie wiem co robic. przeciez to sa okolice "intymne" i bardzo delikatne. boje sie, ze zrobie sobie krzywde... poradzcie mi cos w tej sprawie! pozdrawiam serdecznie! a i jeszcze jedno. gin powiedzial, ze jsli to nie pomoze to juz tylko metody mechaniczne, typu wymrazanie, wypalanie, laseroteriapa....

Gość ezeba
,,,, leczyłam ta maścią niegojącą się rane na uchu mojego ojca.Czasami już mieliśmy sobie dać spokój, bo po posmarowaniu rana wyglądala okropnie, ale po trzech miesiącach był rezultat. Ucho zrobiło sie gładkie, bez wyprysków.Obyło się bez cięć skalpelem.

Gość MartynaC6079
Uzywaliscie leku co sie nazywa Efudix? No bo wyszukiwalam informacji dotyczacych tego produktu i postanowilam Was zapytac. Mozecie cos opowiedziec mi o tym produkcie? Oplaca sie go uzywac, probowaliscie jakichs zamiennikow? Tu jest troche informacji o Efudix: http://www.listalekow.pl/efudix/ - uwazacie, ze mozna sie tym sugerowac? Nie chcialabym sie rozczarowac i wydac bezsensownie sianko, dlatego licze na Wasze sugestie. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.