Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalaaaaaa

oceńcie te piersi

Polecane posty

Gość bzikun
o kurwa...okropne

Gość dfsgdbc
masz okropne buły pod pachami, zainwestuj w dobry stanik, buły się zmniejszą a stan piersi sie poprawi od razu

Gość ujda calkiem fajne

Gość dfsgdbc
i co najważnijesze w stanik o dobrym rozmiarze!!!!

Gość znana ale dzis w pomaranczy
rozjechane na boki, fatalne 🖐️

Gość lalalaaaaaa
mysle ze nosze odpowiedni a watpie ze stanik moze cos zmienic skoro to jest taki ksztalt po prostu

Gość lalalaaaaaa
a i chcialam jeszcze zapytac:) czy to jest bardzo maly biust czy taki przecietny?ja uwazam ze maly, ale jak wy sadzicie?

Gość masz bardzo
duze suty

Gość saaaaaa
rozmiar wcale ni taki maly ale nosisz zle dobrany stanik moze zacznij nosic push upy podniasa ci sie piersi do gory inny efekt

Gość lalalaaaaaa
ostatnio schudlam troche:P jakies 6 kilo w dwa tygodnie i teraz sa efekty:( a rozmiar nosze 75B ale chce wyprobowac 70B:)

na pewno nie jest MAŁY, pooglądaj sobie foty naprawdę małych biustów. ja i tak Ci zazdroszczę stojących sutków- mnie stoją tylko wtedy gdy się podniecę, albo kiedy jest mi zimno ;)

Gość lalalaaaaaa
ale moze maja fajny ksztalt i z tego powinnas sie cieszyc:) rzadko ktore sa takie idealne

Gość bez_sciemy
ładne cycuszki, fajne suteczki, jest ok !

Gość Ładne są
więc nie narzekaj

Gość titsi
sprawdź 70D, bo piersi wcale nie masz małych tylko szczuplutka jesteś

Gość lalalaaaaaa
fajnie ze chcociaz ktos tak mysli:)) a rozwijajac temat o push-up'ach to rzeczywiscie moga sprawic ze biust sie podniesie? trudno mi w to uwierzyc

Gość lalalaaaaaa
ok sprawdze:) a szczuplutka jestem tylko do gory bo biodra niestety szersze i masywne uda dosyc:(

Gość titsi
no pewnie, że na push upach biust ci się podniesie! dla mnie masz całkiem fajne piersi, dobry stanik i będą wyglądały fantastycznie! masz ładny dekold, skórę, jędrne choć niesforne bo troszkę uciekające od siebie piersi, ale dla mnie wyglądają dobrze. jeśli do tej pory nosiłaś 75B to pewnie nosiłaś za mały stanik. nie wiem ile masz pod biustem, ale B to na pewno nie masz, jeśli jeszcze chcesz nosić mniejszy stanik to zaczęłabym od 70D jak nic

Gość lalalaaaaaa
to musze sie wybrac jak najszybciej do sklepu:) pod biustem mam 73 cm a w biuscie 86, wiec z tabeli wychodzi mi nawet niecale 75a, ale taki rozmiar jest za maly:P i dlatego nosze 75b, ale pojde za rada i zmienie:))

Gość titsi
kotek jakie A????? dla mnie masz D jak nic!! szczególnie przy 73 pod biustem! wejdź sobie na tą stonkę, poczytaj o piersiach i stanikach, sprawdź tam swój rozmiar i zobaczysz jakie będziesz miała bombowe cycuszki! i tak masz fajne ale zrobisz z nich w odpowiednim staniku, na pewno nie B! modelowe piersi!!!!!!! http://stanikomania.blox.pl/html

saaaaaa rozmiar wcale ni taki maly ale nosisz zle dobrany stanik moze zacznij nosic push upy podniasa ci sie piersi do gory inny efekt Najbardziej mnie śmieszą tacy \"fachowcy\".

Gość titsi
a poza tym jak masz 73 pod biustem to stanik 75 jest dla ciebie za szeroki!! 70 jest najszerszy jaki możesz nosić a miseczka D najmniejsza, nie zdeformuj sobie piersi, masz takie ładne i młodziutka jesteś, nie zrób sobie krzywdy źle dobranym stanikiem

Gość lalalaaaaaa
dzieki:) zaraz poczytam i zobacze:>

Gość lalalaaaaaa
a co myslicie o cwiczeniach ujedrniajacych? czy od takich cwiczen moze sie zmniejszyc biust? spalic tkanka tluszczowa?

Gość titsi
jak dla mnie masz miersi gruczołowe, nie wiem czy robiłaś usg ale w opisie powinnaś mieć napisane czego jest przewaga czy gruczołów czy tkanki tłuszczowej, każde ćwiczenia niestety w pierwszej kolejności atakują biust czyli powodują jego zmniejszenie, chyba, że jak piszę masz z przewagą gruczołowych więc nie powinny być już mniejsze. ćwiczenia nie powiększą ci biustu, ale wzmocnią mięśnie które biust podtrzymują, czyli nie zjadą. polecam pompki, jeśli pierwszy raz będziesz je robić to rób z kolan a nie ze stóp, jeśli wiesz o co mi chodzi i dłonie nie zwrócone rónolegle do ciała tylko prostopadle, wtedy pracują te mięśnie o które nam chodzi:)

Gość lalalaaaaaa
aha rozumiem czyli tzw damskie pompki:) to mi sie akurat przyda bo rece tez mam raczej nieumiesnione i chude:P usg niestety nie robilam wiec nie wiem czy sa gruczolowe ale fajnie by bylo;p przynajmniej bym wiedziala ze duzo mniejsze juz nigdy nie beda

Gość szparek
Ale masz gruczoły, takie fajne, zez rozbierzny.

Gość Dark29cam
Witaj, Jak dla mnie masz cudowne piersi, chętnie bym Ci je wypieścił. Wyobrażasz sobie moje usta zaciskające się delikatnie na suteczkach i języczek wirujacy po nich jak obłakany? Zapraszam Cię serdecznie na rozmowę o twoich piersiach na tlen - darekwalski009@tlen.pl lub na skype - darek.walski Pozdrawiam Ciebie i wszystkich forumowiczów