Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedzisiejsza

Gangsterzy są cool/Złośliwość i cynizm na co dzień

Polecane posty

Gość niedzisiejsza

Czy ktoś z was zaobserwował przeciętnych młodych (nieraz bardzo) mężczyzn, których można tu i ówdzie spotkać na ulicy, imprezie, w szkole? Z moich analiz wynika, że dziś w modzie jest aby młody facet: 1. Zaliczał się do grona "wygoleńców" lub "twardych karków" 2. Nosił się po sportowemu - mniej lub bardziej gustownie (raczej mniej) 3. Jako oznakę (szpanu, pewności siebie?) jak najczęściej spluwał w sobie tylko wiadomych kierunkach 4. Koniecznie co drugie słowo używał k\ "K", "Ch", etc. 5. Pojawiał się publicznie z hałaśliwą bracią swojaków 6. Jako element trendy zasłaniał twarz kapturem. 7. Pił piwo w środkach komunikacji miejskiej. Drogie dziewczyny. Czy rzeczywiście to jakaś choroba z tymi facetami? Nie mogę znieść poziomu chamstwa, z którym można spotkać się dosłownie wszędzie. Poza tym. Często przysłuchuję się rozmowom dziewczyn jadących autobusem, czy tramwajem. Treść? Najczęściej poruszane są rozliczne wady koleżanek (nieobecnych), jak i innych osób trzecich. Można się porzygać. Czy to tylko moje spostrzeżenie? A zdarzylo sie wam kiedys poczuc ni stad ni zowad spojrzenia pelne deyaprobaty, drwiace usmieszki? Jak sobie z tym radzicie?

Gość Gimnazjalista
Brak powodzenia w codziennych sprawach prowadzi do frustracji, ta zaś musi znajdować ujście w takich zachowaniach. Osoby takie najczęściej pochodzą z patologicznych rodzin, niejednokrotnie są wewnętrznie słabe i nie chcąc pokazywać tej słabości na zewnątrz udają kogoś, kim nie są. Niestety, teraz bardzo często można spotkać takich ludzi, ale jak widać, normalność jest zbiorowym szaleństwem...

zaslyszane kilka dni temu: - ej a w domu sie ruchacie? - pojebalo cie? w domu starzy sa - i co z tego, co oni sie nie ruchaja? - moi starzy? na pewno nie - jak nie, wszyscy sie ruchaja - ale nie moi starzy, mojemu staremu pewnie sie nawet chuj nie unosi - ale jestes glupia, pewnie rucha jakas mloda dupe chcialbym to zmyslac :o :D rozmowa byla dluzsza, nawijaly tak calkiem dlugo i jakos nie moglem sie oprzec wrazeniu, ze to typowa rozmowa ale barwny opis tatusia mi sie wryl w pamiec :o :D a wszystko przeplecione przeszywajacym chichotem wole cool gangsterow :D

Gość Arnnold
hahaha widać że autor topiku jest o 20 lat do tyłu:) Dzisiaj już nie te zwyczaje są w modzie... z jakiej ty wsi się urwałeś?

Gość zdeklarowana milionerka
Witam Arnolda! Z jakiej Ty pochodzisz wioseczki? Opisz prosze jakiego rodzaju savoir-vive u Was teraz w modzie_