Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UczciwaNiedowiarka

Czterdziestoletni szybko nie kończą?

Polecane posty

Mimo prawie czterdziestki na karku dalej występuje u mojego męża tzw.wczesny wytrysk.Nie minęło to niestety z wiekiem młodzieńczym.Przez te wszystkie lata wolę zaspokajać męża ustami niż narażać się na niespełnione i frustrujące stosunki.On oczywiście stara się odwzajemnić jak może i tym samym może dlatego zakochaliśmy się w miłości francuskiej,poznaliśmy i praktykujemy sex analny i tzw.złoty deszczyk. Ja już się przyzwyczaiłam i jest mi z tym dobrze,ale mąż pewnie marzy o wspólnym orgazmie w pochwie choć sam tego nie powie.Nie wiem co myśleć.Czy ma kochankę z którą to osiąga?Nie sądzę bo mąż kończy po ok. minucie.Chyba,że ona też. PS.Dziecko śpi,mąż w pracy i się odważyłam. Głupole nie pisać.

jak wam jest z tym dobrze to nie ma problemu.Mało par ma taki komfort ze podczas wytrysku u faceta jest orgazm u kobiety.

Gość galanonim
mialam kiedys kochasia ktory tez szybko konczyl. znajomosc nie przetrwala miesiaca. za to cudownie piescil palcami. moj obecny K jest po piecdziesiatce ++ i moze bardzo dlugo. ale on zawsze byl dlugodystansowcem. to chyba jest tak jak z kobietami. jedne szybko dochodza /ja nie/ inne dlugo, jedne maja orgazm lechtaczkowy inne pochwowy.

Gość
eeeeeeee cienkie bolki jesteście :o :D JA mogę w pelnym zwodzie kochać cipkę 5min szybki numer jak nawet zmieniając pozycje bo lubie 1 godzine :P :D nie ma problemu chyba ze jestem piekielnie podniecony to sie spuszczę ale znów mogę tuz po dalej mi stoi

Gość Szybki Antoni
O dziękuję bardzo !!!

Gość
tylko ja jestem najlepszy

Gość złoty złoty
to juz 40 na karku masz?

Gość
penisy macie miękkie do niczego :o :D :D

Gość przeciez ty prawik jesteś

Gość Billl
praktykujemy sex analny i tzw.złoty deszczyk hahah złoty deszczyk.. poprostu leje ci na buźke i srasz jak cie wali... powiem krótko SYFIARZE... i jak tu sie dziwic że wiekszośc polaków nie myje rąk wychodząc z toalety :D:D

Gość Billl
użalaj sie nad soba, gdy twój mężulek ciepłym moczem przepłukuje ci gardełko.. ohyda ps. prosić to mozesz na swoim prywatnym podwórku, to forum publiczne ;P