Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daw

zaprosić ja na wesele czy juz dać sobie spokój??

Polecane posty

Gość daw

Mam dylemat nie wiem czy zaprośić dziewczyne czy juz dać sobie z nią spokój. nie odzywamy sie juz 3 tygodnie a poszło o to ze do niej przyjechał jej były chłopak ale wiem ze chyba jednak nie były zobaczyłem go u niej i zadzwoniłem do niej i powiedziałem ze ja juz mam dosyć tego ze zawsze w świeta do niej przyjedzie spotykałem sie z nia 6 lat mimo ze ona była z nim. teraz mam wesele i nie wiem co zrobić czy jej powiedzieć czy wogóle juz sie nie odzywac i dac sobie spokój nie robic debila z siebie????

Gość daw
?? co o tym myslicie??

kłocicie sie o takie głupoty-szkoda zycia 🌻 porozmawiaj-zapros i bedzie gut

Gość daw
ale wiesz co dowiedziałem sie ze ona z tym niby byłym to sie spotyka przynajmniej tak od kolegi słyszałem to nie wiem czy jest sens wogóle dzwonic do niej i pytac sie.

to była z Tobą i innym chłopakiem jednocześnie? to wcześniej nie wiedziałeś że ma kogoś?

nie słuchaj zazdrosnikow-idz pogadac,a nie w podchody sie bawisz:p

yyy myślę, że jesteś dobrze wytresowanym pieskiem skoro pozwalasz sobie na takie traktowanie i jeszcze się zastanawiasz nad zaproszeniem i przeproszeniem :o tego kwiatu pół światu, nie zaprzątaj sobie głowy nią

Gość daw
miała chłopaka a ja zaprosiłem ja na piwko i tak sie czaczeło spotykalismy sie 6 lat obiecywała mi ze bedziemy razem ze nie jest z tamtym ale mimo tego była co mowiła.

Gość daw
włąsnie sie zastanawiam czy wogóle jest sens zaprosić moja duma i honor mi juz nie pozwala sie poniżać wystarczajaco wiele razy sie ponizyłem i jak na spokojnie pomysle co robiłem to az nie wierze ze to ja

Gość daw
ze jednak nie powinienem nie?? ale jej kuzyn mi mowił ze moe jednak warto sie zapytac zeby być w porządku.

powiedz mi czego od Nas oczekujesz??? ile masz lat???

zaproś ją razem z jej przydupasem, jak się jeden z was uchła, będzie miała drugiego na ruchanko po oczepinach....

Gość daw
ja mam 29 ona 26 i co mam zrobić bo nie wiem czy wogóle mowic o tym weselu do niej??

Gość daw
??

Gość daw
apisz ejeszcze ktoś co o Tym mysli??

Gość 43325tedgfd
Ale kim jesteś dla niej a kim jest tamten mężczyzna, bo na razie wychodzi na to, że ona spotyka się z dwoma mężczyznami i nie widzi w tym nic złego

Gość daw
Dokłądnie masz rację ona chyba spotyka sie z nami dwoma i dla niej to jest normalne ale chyba to nie jest normalne według mnie.

Gość daw
????

Daj na luz,poszukaj inna,tyle fajnych kobitek,a Ty sie uparłeś jak osiołek!!!

Gość daw
chyba masz racje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 43325tedgfd
Na wesele może iść sam, ale ważne czy za zaproszeniem kryje się chęć dalszego spotykania. Najważniejsze jest sytacja, że podczas związku z tamtym mężczyzną ona spotykała się z tobą, nie tylko na stopie koleżeńskiej, a to o niej i o tobie dobrze nie świadczy.

Gość daw
tzn. ja spotykałem sie z nia dlatego ze myslałem ze coś z tego edzie ale w perspektywie czasu twało to 6 lat wiec dotarło to do mnie ze zmarnowałem sobie 6 lat życia. w sumie sam teraz nie wiem czy wogóle warto sobie głowe zawracać i prosić ja na to wesele chociaż wiem na 99,9% ze powie ze nie .

Gość 43325tedgfd
6 lat o ogrom czasu, jeśli nic nie wyszło w waszym wieku to ciężko, żeby teraz się odwróciło, ja bym szukał innej kobitki, bo tak to możesz jeszcze długą z nią zrywac, wznawiać kontakt, zauroczyć się, rozstawać i tak w kółko. Sam jednak jestem samotny, więc może wypowie się ktoś w poważniejszym związku.

Gość daw
wiesz co chyba masz racje ja juz nie miałem siły do tego wsyztskiego zadręczania sie a druga sprawa zaufanie nie wiem ale juz nie jestem wstanie takiej osobie zaufac a bez zaufania nie mozna zbudowac zwiazku. jednak dam sobie chyba spokój i nawet nie zaprosze ja na to wesele jeszcze pomysle nad tym.

Gość daw
Moze teraz wiecej osób sie wypowie na ten temat??

Gość daw
jest ktoś kto wrazi swoją opinie??

Gość She83
wg mnie powinienes ja olac!!!! Ona przez te 6 lat bawila sie Toba, Twoimi uczuciami..... ehh... sa ludzie i ludziska. A Ty miej swoj honor!!! Moze trudno jest w to uwierzyc ale na swiecie rzeczywiscie sa fajne (czy. madre i piekne) kobietki, wystarczy odpowiednio dobrze poszukac!!!!

Gość daw
she83 tak myslisz?? wąłsnei zastanawiam sie cxzy to co było miało sens