Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak dac rade

Da sie studiowac 3 kierunku dziennie jednoczesnie?

Polecane posty

Gość Jak dac rade

Chodzi mi o stos miedzynarodowe, bankowosc i architekture?

Gość zaglosowanee
Nie rozumiem osob studiujacych kilka kierunkow. Nie lepiej byc dobrym w 1 zawodzie ?

Gość a czemu nie 5

Gość a ponziej co
bedzie pracowala w 3 zawodach :D Logiczne, ze jakczegos sie dlugo nie robi to sie to zapomina ;/ i co nauke na 2 kierunkach bedziesz sobie mogla wsadzic ;/

ja mówi stare przysłowie , jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego 🖐️ dorzuć sobie jeszcze pedagogikę i elektronikę :classic_cool:

nigdy nie zrozumiem, jak można studiować, na dwóch kierunkach, tak jak tu wymienione, stosunki międzynarodowe, bankowość, architekturę, diametralnie różne. Architektura, projetowanie, skąd tyle czasu wziąść, no może jak założyć, że studiuje dziewczyna, ładna i lubiąca dawać dupska proferom i egzaminatorom to pewno może studiować na kilku kierunkach. Jak dotychczas to taką gienialną babę co mogłaby studiować na kilku kierunkach, to znam Mańkę Skłodowską- Curie

Gość dkkdk
Nie da się z bardzo prostego powodu - nie pogodzisz tego czasowo. Zajęcia będą się nakładać.

miałem na studiach jednego gościa co studiował, razem ze mną na politechnice i na UAM na matematyce. Podobno dało się przepisać egzaminy zdane na polibudzie na matematykę, i tym samym, pewne udogodnienia, ale nic więcej nie wiem, jak to wygląda, bo nawet mi na myśl nie przyszło robić z siebie męczennika i latać po wykładach, gdzie na drugim końcu Poznania, wolałem posłuchać muzyki w klubach , w Sęku, czy Nurcie.

Gość bebebo
wiesz w sumie moja koleżanka ma w grupie dziewczynę, która co prawda studiuje tylko dwa kierunki, ale za to na 2 różnych uczelniach. I daje radę. Ale wydaje mi się, że bez trybu indywidualnego nie da rady... a to jest do załatwienia ;)

Gość smells like 90 *
3 kierunki jednocześnie to może i się da....ale nie takie które wymieniłas/eś....... a zresztą...szkoda życia 🖐️

o zesz w morde :D jw... SZKODA ZYCIA, a potem i tak bedziesz zarabiac 1000 zl :D

ale żeby przejść na indywidualny tok studiów, to zapewne trzeba mieć jakąś średnią oscylującą koło 5-tki, albo tatusia ministra, albo w czasach moich, sekretarza partii, no wojewódzkiego minimum

Gość bebebo
bmblondyn---> niekoniecznie, mam znajomych na trybie indywidualnym i żadne z nich nie ma tatusia na stanowisku. I średnią również mieli raczej średnią ;)

Gość Głupia i Stara
U mnie na roku była taka dziewczyna, która studiowała dwa kierunki jednoczesnie i musiała zrezygonawać z jednego, bo nie dała rady, ale mądr była, a jakże.

Gość Głupia i Stara
No, a tak wogóle to na pierwszym roku mozna studiowac tylko jeden kierunek, dopiero na drugim rokuu mozna dodac sobie inne, chyba, że wybierzesz MISH