Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halkaaaa

Francja- Paryż,Can

Polecane posty

Gość halkaaaa

hej jest ktos moze z Tych okolic? planuje po wakacjach wyjazd do Francji i troche sie obawiam jak sie w tym wszystkim odnajde.fajnie by bylo pogadac czasem z rodakami:) jesli ktos chetny zapraszam do rozmowy:)

Gość od 6 do 22
Canne miałaś na myśli? Mój stary jest z St.Tropez - wszystko tam jest strasznie drogie w sezonie a poza sezonem to nawet taniej niż u nas z wyj. nieruchomości i najmów, które dla przecietnego Kowalskiego są nieosiagalne

Gość halkaaaa
tak canne hehe nie wiem jak sie to pisze ale mniejsza z tym. a Ty siedzisz w Polsce?

no z Paryza do Cannes troche daleko. Mój mieszka we Frejus kolo St.Tropez- ogólnie cale Lazurowe W. jest warte obejzenia no i blisko w Alpy wiec morzesz sie kapac w morzu srodziemnym i podziwiac gory w tym samym momencie jak np w Antibes. Pieknie. Niestety jeszcze tam nie mieszkam tylko w uk a faceta odwiedzam raz w miesiacu na tydzien od prawie 2 lat. Dzieki bogu za tanie loty!!! Gdybym tylko lepiej znala francuski..,.ale przez angielski wszystko sie miesza. :(

no z Paryza do Cannes troche daleko. Mój mieszka we Frejus kolo St.Tropez- ogólnie cale Lazurowe W. jest warte obejzenia no i blisko w Alpy wiec morzesz sie kapac w morzu srodziemnym i podziwiac gory w tym samym momencie jak np w Antibes. Pieknie. Niestety jeszcze tam nie mieszkam tylko w uk a faceta odwiedzam raz w miesiacu na tydzien od prawie 2 lat. Dzieki bogu za tanie loty!!! Gdybym tylko lepiej znala francuski..,.ale przez angielski wszystko sie miesza.

Wyjazd do Francji .. a po co? Praca? Turystycznie? Nie okreslilas a to ma znaczenie ;)

Gość mireilleparyz
Witam z Paryza-co chcesz wiedziec?

Gość mireilleparyz
Jak sie obudzisz-napisz na mireille@onet.pl

Gość mireilleparyz
Dziekuje-juz lece!

Gość Francjaona34
Ja mieszkam od kilku lat we Francji, na poludniu. Tez chetnie poznalabym inne dziewczyny do pogadania a moze i spotkania?

Gość mily34
a moze jest ktos chetny na spotkanko w Paryzu lub ktos wybiera sie na sylwka do Paryza?chetnie bym sie spotkal na jakas kawke,pogaduchy.a jesli cos to nawet zaprosze kogos z Pl.

Gość Uuu.
Witam :) Spędziłam 2,5 mies. w południowej Francji. Dokładniej okolice Montelimar. Zakochałam się w tym państwie.. ahh. Masakra! Za miesiąc wybieram się tam na stałe, aby pozamykam kilka spraw w PL. Pozdrawiam 🖐️

Gość kokok
Za miesiąc wybieram się tam na stałe a co bedziesz tam robic? czy jedziesz na gotowe do faceta?