Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garzanna

czy policjant prewencji to dobry kandydat na faceta?

Polecane posty

Gość garzanna

Gość w zyciu nie
nieeeee ubiera się fatalnie i nie lubi rosołu! CO to za mąż!

Gość aniz prewencji ani z policji
piją,mają kompleksy,odbija im i źle traktują kobiety:o

Gość żonapolicjanta244
ale wy macie głupie podejscie , a co zaroznica czy jest policjantem , lekarzem czy strazakiem , wszystko zalezy od osobowosci faceta, zawód nie ma tu nic do rzeczy! mój jest policjantem prewencji i nie narzekam , no moze troche bardziej nerwowy jest no i oczywiscie zapomnij o wolnych weekendach ,świetach itd

Mogę jedynie napisać tylko tyle, że zawsze myślałam, iż policjanci to tacy przykładni mężczyźni. Zmieniłam zdanie po tym jak poszłam na studia. Jestem na 4 roku resocjalizacji i studiują ze mna policjanci. Oni mają pilnować porządku, a sami zachowują się jak hołota. Często opowiadają o sobie i nie są to rewelacje :/ Uważają się za niewiadomo kogo, myślą, że wszystkie kobiety na nich lecą. Zdradzają! Lubią wypić, dużo i często. Ale znam tez bardzo dobrze jedna parę, gdzie on jest policjantem i facet jest naprawde w porządku. Zakochany po uszy w swojej wybrance:) Nie nadużywa alkoholu, jest bardzo spokojny i opanowany. Także nie można wrzucac wszystkich do jednego wora, bo na pewno znajdze się jakiś porządny pan policjant, lecz niestety jest to mniejszosc!

Gość kurdelebelek
te chłopaki z prewencji to są prawdziwe pistolety jak się taki napali waleniem na manifestacji to potem rżnie 2 doby z rzędu !!!!!!!!!!!!

Ja tam bym wolała jakiegoś po studiach ...

Gość no cholera....
JA tam policji nie lubię więc zdecydowanie mówię NIE ;)

Gość patrz na osobowość
na to co sobą prezentuje on jako on a nie to że jest policjantem w każdym zawodzie zdarzają się rózni ludzie,a to ze jest policjantem chyba nie kwalifikuje go odrazu jako pijaka,psychopatę czy babiarza.

Gość Boski Apollo - prawdziwy
Dobry jak cholera ,będzie Cię lał tą swoją pałą aż się złamie :)

\"patrz na osobowość na to co sobą prezentuje on jako on a nie to że jest policjantem w każdym zawodzie zdarzają się rózni ludzie,a to ze jest policjantem chyba nie kwalifikuje go odrazu jako pijaka,psychopatę czy babiarza. \" Wykręcasz kota ogonem:P.Jest na odwrót-do takiego zawodu prawie sami psychole trafiają:P.

Gość najgorsza menda
to pies - nienawidzę psów

Gość dżołana es
nie powinno sie patrzec na profesje lecz na osobowosc - to fakt..., ale kazdy zawod jest narazony na inne zagrozenia.... ale uogolniac nie wolno. nie pytaj czy to dobry kandydat...twoje pytanie swiadczy jedynie o tym ,ze to swieza sprawa i ,ze nie myslisz zbyt powaznie o nim

Gość yhyy yyyyyy
pies mężęm dobrym nie bedzie

Gość ciekawe tematy81
a czy zrezygnujesz ze znajomości z nim tylko dlatego że na forum naczytasz się tych uogólnień???jesli tak to pogratulować życiowej mądrości.

Gość porzadna kobieta
a czy jakby ten sam facet pracował w innym zawodzie to miałoby to jakies inne znaczenie? Człowiek ten sam przecież....