Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE WEJDZCIE

PROBLEMMMMMMMMM

Polecane posty

Gość PROSZE WEJDZCIE

mam bardzo powazny problem jestem z moja dziewczyna 2 lata ania bo tak ma na imie pochodzi z normalnego domu tylko ojciec troszke namieszal jej w glowie i przez to ma powazna depresje a razem z tym zaburzenia odzywiania i kompulsy.w polsce ania miala czesto duze doly i czesto plakala z tego powodu ze niemoze sie zaakceptowac i ze chce schudnac chociaz ma cudowna figure i pieknie wyglada.teraz jestesmy w angli od 7 miesiecyania ma coraz powaznieejsze doly mowi coraz czesciej ze chce umrzec i skaczyc ze soba caly czas sie odchudza je tylko jogurty i jablka zajada emocje i rzyga;/jest strasznie zagubiona w sobie ;/chcialbym jej bardzo pomoc ale niemam pojecia jak...nieweim co ja mam dalej robic jak jej pomoc jestesmy w angli nieznamy dobrze jezyka ania ma problem z praca bo pracuje w hotelu jest tam bardzo ciezko i niedaje rady a pozatym bardzo malo zarobi ja pracuje przy miesie i tez niemam za duzo problem jest z ginekologiem z psychologiem poprostu lipa ze wszystkim;/;/;/co mamy dalej robic poradzcie mi prosze;/;/;/

Gość PROSZE WEJDZCIE
pokazywalem jej to ne raz ale ona mowi ze taka chce byc;/;/;/co ja mam robic jak jej pomoc niepotrafie przetlumaczyc ze to co robi jest niedobre...problem jest w tym ze ania potrzebuje opieki psychologa niewiem terapi czy czegos co by jej pomoglo my jestesmy w angli a tu niemamy zadnej mozliwosci;/;/;/;/;/;/;/

Gość jaruś jest biednym
te nlaski z kozaczka - wiekszosc fot przerobiona...

Gość PROSZE WEJDZCIE
prosze pomozcie mi ja ja bardzo kocham zalezy mi na niej i jak widze jak ona sie coraz bardzie pograza w tym a ja nic niemoge zrobc bo calyczas odrzuca moa pomoc co bym dl niej nie robil serce mi sie kraja co a mam robic????to co tu napisalem to jest tylko maly skrawek co sie dzieje z moa ania....strasznie sie o ia boje;/;/;/;/;/

Gość PROSZE WEJDZCIE
prosze doradzci mi jak mam jej pomoc

Gość gość
bYrTvYLAclkguGpLVlDq9Gjc