Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE WEJDZCIE

moze wiecie co robic??

Polecane posty

Gość PROSZE WEJDZCIE

mam bardzo powazny problem jestem z moja dziewczyna 2 lata ania bo tak ma na imie pochodzi z normalnego domu tylko ojciec troszke namieszal jej w glowie i przez to ma powazna depresje a razem z tym zaburzenia odzywiania i kompulsy.w polsce ania miala czesto duze doly i czesto plakala z tego powodu ze niemoze sie zaakceptowac i ze chce schudnac chociaz ma cudowna figure i pieknie wyglada.teraz jestesmy w angli od 7 miesiecyania ma coraz powaznieejsze doly mowi coraz czesciej ze chce umrzec i skaczyc ze soba caly czas sie odchudza je tylko jogurty i jablka zajada emocje i rzyga;/jest strasznie zagubiona w sobie ;/chcialbym jej bardzo pomoc ale niemam pojecia jak...nieweim co ja mam dalej robic jak jej pomoc jestesmy w angli nieznamy dobrze jezyka ania ma problem z praca bo pracuje w hotelu jest tam bardzo ciezko i niedaje rady a pozatym bardzo malo zarobi ja pracuje przy miesie i tez niemam za duzo problem jest z ginekologiem z psychologiem poprostu lipa ze wszystkim;/;/;/co mamy dalej robic poradzcie mi prosze;/;/;/

Jesli Ania jest ubezpieczona w NHS lub Ty jesteś możecie udac sie do lekarza PRIMARY CARE DOCTOR , newno znajdziesz adre sprzychodni w internecie na stronie nhs(nationall health service). ANia ma powazne problemy psychiczne prowadzące do śmierci, potrzebuje niezwłocznej wizyty u psychiatry , jesli nie czasowego umieszczenia w szpitalu w celu leczenia. Nie należy tego lekceważyć. Możesz zaproponowac Ani test BEcka , jeśli uzyska powyżej 17 punktow to jest już poważna depresja. Zachęć ją do tego, powiedz że całkowicie ją rozumiesz i żze wiesz że to jes ciężka choroba, którą jednak można leczyć. Jeśli Ania pracuje , napewno lekarz da jej zwolnienie z pracy (płatne) , jeśli okaże się że Ania ma chorobę psychiczną i jest niezdolna do rpacy( a zapewne tak będzie) , to Ani będzie rpzysługiwać HELTH BENEFIT, nie tylko na jedzenie ale także na mieszkanie , musi tylko udowodnic że sama płaci. Kilka miesięcy w domu pozwoli jej odpocząc , zrelaksowac sie i skutecznie stosować leczenie. JESTEŚ WIELKI mowiac o tym na forum, prosze nie pozwol ANi umrzec i bądź dla niej dobry. ZYCZE POWODZENIA

Gość kulka27kulka
Jeśli nie uda wam się załatwić leczenia w Anglii, to wracajcie do Polski. Jej zdrowie i życie jest w tej chwili najważniejsze! Trzeba sie tym zająć jak najszybciej. Powodzenia!