Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejejeje

czy ktos uzywa AMBRE SOLAIRE W sprayu?

Polecane posty

Gość hejejeje

prosze o pomoc, dostalam ten samoopalacz w prezencie, jest to wersja light, czy ktos uzywal i moze powiedziec czy zostaja plamy? jutro mam wesele i chcialabym wygladac na delikatnie opalona ale bez smug i zaciekow :) i nie wiem czy probowac czy nie...

Gość llaiiiuuubbb
ja uzywam, spryskaj tak nie za duzo trzymaj spray z dalek od ciala tak zebys miala wilgotna skore po spryskaniu no i mozesz ew rozsmarowac reka i NAJWAZNIEJSZE najlepiej chodzic nago przez 10min:)zeby nie wyrzec w ciuchy

Gość hejejeje
dziekuje slicznie :) sprobuje tak ,ale sie strasznie boje ze beda smugi, no nic , nie chcialo mi sie isc do solarium na kilka minut to teraz mam :/

Gość llaiiiuuubbb
acha to bedziesz miec taki sredni kolor brazu skory a jak chcesz ciemniejszy to uzyj jeszcze raz zaraz jak 1sze warstwa wyschnie ja uzywalam na twarz takze ale uwazaj z twarzabo moze "posmolic"cie za bardzo i bedziesz ciemna:p

Gość hejejeje
a calkowity efekt to dopiero jutro zobacze ??

Gość hejejeje
heheh dziekuje :) a wlasnie sobie prysnelam noge pierwszy raz w ogole .. i super rozpyla sie z tej butelki :) ale mnie chodzi glownie o dekold i plecy , to chyba powiem siostrze zeby mnie spryskala, przynajmniej na plecach..

Gość llaiiiuuubbb
njawazniejsze to nie wycierac w ubrania to nie bedzie smug mozesz w szlafroku chodzic najdluzej jak mozesz jak nie chcesz paradowac nago:P ja uzywam kremu teraz ale spray lepszy, takie rzeczy sa tanie tutaj gdzie mieszkam, dobrej zabawy na weselu aaaaa i UMYJ RECE! zawsze potem po umyciu mozesz jeszcze raz uzyc spraj tylko na rece,pozdr

Gość llaiiiuuubbb
efekt pisze ze po 2godz czy jakos tak nie pamietam ale to nieprawda efekt zobaczysz dopiero na drugi dzien, bo to dziala co godzine to ciemniejszy wiec jest innaczej troche niz na opakowaniu, a najlepsze czesci ciala najlatwiejsze do pryskania i nie pozostaja smugi to szyja, dekold, ramiona rece, brzuch a najgorsze to nogi:/to to katastrofa nawej jak bedziesz uwazac z tym bo wiesz na kolanach masz zgrubienia i roznie ci lapie

Gość llaiiiuuubbb
no i trzyma to przez tydzien przynajmniej !:) wiec pryskaj sie raz na tydzien a ja codziennie prysznic jeszcze biore i nie schodzi tak latwo:)