Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolieeee

dlaczego faceci lubia dziecwzyny o dzieciecym typie urody?

Polecane posty

Gość gość
faceci nie lubia madrzejszych od siebie

Gość gość
to nie jest dziecinny typ urody tylko delikatne rysy twarzy normalne dla słowiańskiej urody. Tylko one sprawdzają się u kobiet ale nie koniecznie u mężczyzn. Ja jestem mężczyzną o delikatnych rysach twarzy i wyglądam jak dziecko a kobiety lecą na starszych więc lipa za to kobieta wyglądająca na młodszą ma fajnie bo faceci lecą na młodsze. prosta sprawa. Makijaż sprawia, że rysy twarzy są mocniejsze szczególnie jak robicie mocny makijaż.

Gość gość
Ja pierdolę. Same narcyzki. Jak można samą siebie tak wielbić? Tiaaa, za Wami wszystkimi widzę, latają tabuny facetów, a na innych tematach płaczecie z tęsknoty. Próżne i żałosne babska.

Gość gość
Może za tymi latają a za tymi płaczącymi nie. To inne osoby po prostu. Ja mam dość delikatne rysy twarzy i jakoś tabuny facetów za mną nie latają.

Jak przeczytałam Twoje pytanie to natychmiast nasunęła mi się odpowiedź, że "każdy facet to pedofil" hehe. To feministyczna opcja. A tak naprawdę to może mają nadzieję, że taka dziewczyna później się zestarzeje.

Gość gość
Bo dziecięcy typ urody kojarzy się z niewinnością, delikatnością, lekką nieporadnością, a faceci lubią się opiekować kobietami. Poza tym nie każda o dziecięcym typie urody się facetom podoba.