Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamalamigdalowa

migdałki?

Polecane posty

Gość takamalamigdalowa

od jakiegos czasu kiedy budze sie rano to na poduszcze ( o ile jest ciemna ) widze biale plamy od sliny, zastanawiam sie czy jest to cos zwiazanego z bialo-zoltymi "kulkami" ktore czasami pojawiaja mi sie w gardle ( strasznie cuchną ) czy to cos calkiem normalnego? Jak temu zaradzic? I jeszcze jedno - jak pozbyc sie tych kulek? Wyciąc migdalki?

Gość coolfon
Przestać obciągać menelom :classic_cool:

Gość wynaleziono już lekarzy

Gość takamalamigdalowa
pytam powaznie ;|

Gość takamalamigdalowa
nałykała się ejakulatu mojego tate i ekskrementów mojej mamełe :classic_cool:

Gość takamalamigdalowa
no coz, myslalam ze zagladaja tu raczej troche powazniejsze osoby - bo podszywanie sie pod moim nickiem i wypisywanie glupot jest rzeczywscie na poziomie ;|

takamalamigdalowa - przyzwyczaj sie, ze siedza tu prawie same dna intelektualne ;) co do Twojego problemu najlepiej by było,gdybyś wybrała się do laryngologa.nie mam pojęcia co to może być

Gość takamalamigdalowa
tak to wlasnie jest jak biedne i samotne dzieci ktore nie maja znajomyvh siedza w domu w taka podoge ; chca sie choc troche dowartosciowac bo przeciez w internecie sa anonimowi i moga praktycznie wszystko, ciekawe czy w realu jestes tak samo odwazny/a i wygdany/a

Gość danone sraciatella
s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m s r a m

Gość takamalamigdalowa
widac ze jestes dosc ograniczy/a skoro nie stac cie na cos bardziej na poziomie ;) lucjanka - dzieki ;*

Gość takamalamigdalowa
dzielna grupa kolarzy z Biłgoraju zdjęła mi simlocka :classic_cool:

Jak juz musisz o takie rzeczy pytac na forum to nie rob tego na dyskusji ogolnej!! Dobrze radze:)