Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninfomanka

Czy któraś z kobitek na forum masturbowała się...

Polecane posty

Gość Ninfomanka

za pomocą buteleczki od lubrykantu Durex Play? On ma taki fajny faliczy kształt... Trochę duży i trzeba się nieżle namęczyć ale przy odrobinie cierpliwości delikatnie można go wprowadzić do c*pki i jest bardzo przyjemne uczucie wypełnienia :D Kobitki co najdziwniejszego wsadziłyście sobie do c*pki? Mam nadzieję na udział w dyskusji osób na poziomie i chcących coś ciekawego dodać od siebie.

Gość Evangeline Lily..
duzego ogromnego ogórasa sobie wsadziłam domojej cipki czułam sie nieziemsko odlot na maksa był

Gość Ninfomanka
Ja do tej pory miałam w swojej c*pce: -palce (swoje i partnera - na przemian ale również i jednocześnie;p) -buteleczkę od lubrykantu Durex Play;) - banana (fajne uczucie, bo był lekko zakrzywiony i dość duży) - korale (takie w kształcie pereł) - jak się doprowadziłam do orgazmu łechtaczkowego i zaczęłam je jednocześnie,delikatnie wyciągąć je z siebie - niesamowite uczucie - wibrator - swieczki - dezodoranty - no i narzędzia ginekologiczne podczas wizyt u lekarza;p (tak swoją drogą nie rozumiem czego kobiety się tak obawiają, te badania nie są nieprzyjemne, są obojętne lub nawet przyjemne)

Ale mi wyczyn:O lepiej zaszalej z butelka po wodzie mineralnej pojemnosci 1,5 litra! super doznania gwarantowane, a jak odkrecisz butelke, to masz dodatkowe nawilzenie:classic_cool:

Gość Ninfomanka
Do Angel from hell Hahaha... Jasne zapomniałam o najważniejszym - o penisie;) Do lafirynda... Nie rozumiem, czemu niektórzy ludzie nie mogą pojąć, że kobieta może kochać seks i czerpać z miego przyjemność. Na przyszłość wszelkie tego typu wypociny będą ignorowane.

sex, z butelka??? hahahahaha:D dobre:D to nie masz faceta zeby z nim sie zabawiac tylko z butelka?:D

Gość Ninfomanka
Ach zapomnialam jeszcze. W cipie mialam procz tego - dorodnego patiosona - pol kilo kapusty kiszonej - trzy peta kielbasy podwawelskiej - bylke paryska - i sloik majonezu Winiary

Gość Ninfomanka
Podszywaczom również DZIĘKUJEMY!

Gość bylka p
bylke paryska ...jest najlepsza

Gość dzin dybry

Gość spermossawka
spróbujcie probówką laboratoryjną wypełnioną ciepłą wodą. Mega-odjazd :)

Gość Nursea
Kiedyś włożyłam sobie zwinięty w rulonik gumowy wkład z mankietu od aparatu do mierzenia ciśnienia, i zaczęłam go pompować gruszką. To było niesamowite uczucie gdy się we mnie rozszerzał i wypełniał całą cipkę, nigdy z mężem nie miałam takiego orgazmu...

Gość Ninfomanka
No proszę jaka pomysłowość :D Można też kupić w sex shop'ie tego typu penisy z pompką, które można powiększać wewnątrz c*pki :D