Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Wiktoria***

Kiedy mąż nie chce dziecka..

Polecane posty

Wiecie co , zmywam się bo denerwuje mnie że na takie topiki wchodzą ludzie kompletnie nie znający prawdziwych uczuć i pieprzą takiej kobiecie, że jest zła bo chce zostać matką. Jesteście zimni i wyrachowani! kto was tak skrzywdził, co?

Gość stilla
Wiktorio ja myślę, że to Twój mąż jest nieodpowiedzialnym egoistą. Wiem, co mówię i dla mnie budowa domu jest wymówką. Po wykończeniu domu będzie musiał zarobić na mebelki i tak dalej. Ja byłam tak głupia jak te panienki, co Cię tu krytykują. Zajęłam się najpierw karierą i to było dla mnie najważniejsze. Twierdziłam, że na urodzenie dziecka będę miała czas. Jak przyszło co, do czego okazało się, że będą problemy i to duże, bo mam skończone 35 lat. Staraliśmy się oboje, jeździłam po najlepszych lekarzach, bo przecież w końcu zapewniłam sobie dobrą kasę. Mało brakowało, a nie urodziłabym dziecka. Między innymi dlatego, że za długo zwlekałam.Teraz moje dziecko ma dwa latka i bardzo się cieszę, że jestem matką, ale ciekawa jestem jak się będę czuła w przedszkolu siedząc na zebraniu wśród młodych dziewczyn. Poza tym jest jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, o której nasze bardzo mądre koleżanki zdaje się nie mają zielonego pojęcia, a mianowicie po trzydziestym roku życia prawdopodobieństwo chorób genetycznych u dziecka bardzo wzrasta. Między innymi dlatego obowiązkowe i bezpłatne są badania prenatalne. A może właśnie o tym porozmawiaj z mężem ? Uświadom mu jakie jest zagrożenie. Ewentualnie zaprowadź go do swojego ginekologa w celach oświecenia.

Gość nie bierz pigułek i przyczyma
j" go podczas stosunku żeby skończył w tobie i po robocie. :}

Gość stilla
No proszę i Amant się znalazł. :) Człowieku ile już lat siedzisz na kafe ?! ;)

Gość zrob sie na intelektualistke
atpppppppppppps - zakompeksiony mały człowieczku plujący jadem i nie rozumiejący uczuć wyższych niż potrzeba żarcia i spania - spadaj oglądać telewizję, bo irytujesz każdego z IQ wyższym niż 80 o jakich uczuciach wyzszych mowisz? przeciez posiadnaie potomstwa to potrzeba rownie wysoka jak zarcie i spanie, podstawowa fizjologia istit zywych, to nie sa, moja droga zadne uczucia wyzsze tylko wlsnie niski instynkt rozmnazania sie nie zebym tu usilowala obrazic kogos tzn jakbysmy mowili o 19 letniej gowniarze pragnacej dziecko to owszem :P ale autorka jest winnej sytuacji, z tym ze to nadal nie jest zadne uczucie wyzsze sytuacja patowa, nie moesz zajsc w ciaze bez jego zgody, chyba jedyne wyjscie to rozmowa i usilowanie przekonania meza, musisz uszanowac jego zdanie bo to ze on nie chce na razie dziecka jest tak samo wazne jak to ze ty chcesz,