Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błogosławiony

wiek kobiety a jej preferencje

Polecane posty

Witam! Jestem tegorocznym maturzystą z okolic Krakowa. Mam 19 lat, i mam , jeśli to tak można nazwać problem ( błogosławieni ludzie którzy mają tylko takie problemy). Jeśli miałbym siebie opisać, powiedziałbym, że jestem przystojnym, mądrym facetem, z pasjami i własnym zdaniem. Obserwując rówieśników dochodzę do wniosku, że jestem o wiele bardziej dojrzały psychicznie, lecz istnieje we mnie pierwiastek dziecięcej radości z małych rzeczy. Jeśli chodzi o wygląd i osobowość nie mam naprawde sobie nic do zarzucenia. Aczkolwiek jestem cholernie nieśmiały w stosunku do dziewczyn, które mi się podobają. Bardzo często słyszę komplementy od kobiet dojrzałych - matek kolegów, koleżanek rodziców itd. itp, gdzie wiem, że nie jest to mówione tylko dlatego, że \"tak wypada\". Mówiąc o mnie wręcz sie zachwycają mnie, co mnie zawstydza aczkolwiek bardzo jest to dla mnie miłe. Wśród koleżanek bliższych mi rocznikowo, nie widzę jakiegoś ogromnego zainteresowania moją osobą, i dlatego zastanawiam się, czy z wiekiem upodobania kobiet ulegają zmianom? Czy może, to młodsze dziewczyny są bardziej nieśmiałe. Nie byłem do tej pory w poważniejszym związku z dziewczyną i jestem prawiczkiem. Podobają mi się dojrzałe, zadbane kobiety, i ostatnio często myślę o tym, że chciałbym zostać wprowadzony w świat seksu przez, dojrzałą kobietę. Jak już wspomniałem mam 19 lat, lecz wiem, że wyglądam na sporo więcej. Czytając forum zauważyłem, że jest troche kobiet, w przedziale wiekowym 30-40 lat, które chciałyby zawiązać miłą znajomość z młodszym facetem. Jednak te kobiety były spragnione \"porządnego\" seksu. Jakie według was są szanse na znalezienie dojrzałej \"nauczycielki\" i gdzie ewentualnie szukać? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Serdecznie pozdrawiam.

Jakby komuś nie chciało się czytać ze szczegułąmi: Jestem przystojnym facetem, na którego zwracają dużą uwagę dojrzałe kobiety a nie rówieśniczki, i zastanawiam się, czy z wiekiem zmieniają sie preferencje kobiet. 2 zdanie - jestem prawiczkiem i chciałbym poznać kobietę 30-40 lat z okolic Krakowa, która wprowdziłaby mnie w świat seksu, gdzie można takie znajomości nawiązać.

Gość jhhjbhjb
Mam to samo tyle ze mam juz 25 lat ale odkad mialem jakies 15 kobiety od 30 do 70 byly mna zachwycone a kolezanki - zainteresowanie znikome wiec poprostu albo zainteresujesz sie starsza albo poczekasz az bedziesz starszy , na staly zwiazek z 30+ to wedlug mnie ciezko natomiast przygoda napewno cos znajdziesz , proponowal bym kobiete tak maks z 6 lat starsza przynajmniej narazie w takim ukladzie mozliwe ze zbudujesz cos trwalszego - chyba ze chcesz tylko seksu chociaz osobiscie uwazam ze seks z uczucia smakuje o wiele lepiej .Z wiekiem krag adoratorek powiekszy Ci sie o mlodsze zobaczysz , sam tak mam aktualnie jestem z 18 tka i jej kolezanki z tego co wiem raczej oceniaja pozytywnie .

Gość przygod to wy poszukajcie
harcerzyki na obozach harcerskich...a kobietom starszym dajcie spokoj....zabawek poszukajcie w sklepach :-o