Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffffffff

chomikuj.pl problem

Polecane posty

mam problem z ogladaniem filmow z konta swojego, tudziez innych chomikow. zazwyczaj po kilku minutach film sie ucina, konczy, pojawia sie opcja powtornego odtwarzania, ale jest to ta sama czesc filmu. ktos wie czemu tak sie dzije moze? widzialam ze sie pozmienialo na chomikuj duzo, wprowadzono odplatnosc ze wieksze mozliowosci, ale nie wiem czy jest to z tym zwiazane. uswiadomcie mnie o co chodzi bo zaczelam wlansie ogladac film na tej stronie:) dzieki

Gość ffffffffffffffffff
tyle tych filmow tutaj a w kazdym wartka akcja, bardzo podoba mi sie bohaterka jednego z nich aktywnie walczaca z 3 pytonami.. ech ale niestety w koncu ja dopadly a ona krzyczy i chyba to juz jej koniec:( spuchla biedaczka na brzuszku

Gość bez_sciemy
pewnie film jest większy niż maksymalny dostępny dla Ciebie limit, pozwala Ci obejrzeć do limitu i rwie

fuck pewnie masz racje wysle zaraz jakeigos przekletego smsa:) dzieki

to jest żeby zobaczyć jaka jest jakość filmu

Gość Fajna:)
[URL=http://chomikuj.pl/?page=356677]Przechowuj za darmo muzykę, filmy, dokumenty i inne pliki. W łatwy sposób udostępniaj je wszystkim znajomym! KLIKNIJ TUTAJ!

Gość Fajna:)
[URL=http://chomikuj.pl/?page=356683]KLIKNIJ TUTAJ! WYHODUJ WŁASNEGO CHOMIKA! Przechowuj za darmo muzykę, filmy, dokumenty i inne pliki. W łatwy sposób udostępniaj je wszystkim znajomym!