Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wendaaaa

wczoraj na spacerze z koleżanką..

Polecane posty

Gość Wendaaaa

rozmawiając doszlysmy do wniosku, że bedzie nam trudno wejsc w nowy związek. Oby dwie jestesmy po rozstaniu. Kazda z nas ambitna, zaradna i niezależna- tzw. silne kobiety. Z wygladu ani ja ani ona na brak powodzenia nie narzekamy. Ale odczuwamy, że faceci boją sie takich jak my. Czasami mam wrazenie, ze facet chcialby miec dziewczyne ktora bedzie tylko w domu, bedzie nieporadna zyciowom, zeby on przy niej czul sie męsko i zeby ja od siebie uzaleznic. My z kolei z kolezanka jestesmy niezlezne i stawiamy na swoj własny rozwój. Naprawde to moze az tak przeszkadzac facetom?

Gość a może spróbujecie razem
tak się rozumiecie, może z czaem pokochacie....:D

Gość Wendaaaa
Ale jestem. nie udaje, ze moge sobie ze wszystkim poradzic bo tak nie jest. Jakies prawy moge załatwic, ale sa rzeczy w ktorych męska ręka jest wrecz nieoceniona. Przynajmniej zawsze jak bylam z facetem, ze tak powiem pokazywalam jaki jest dla mnie wazny i docenialam przede wszystkim. Trudna kwestia...ja mam rwazenie ze oni boja sie tego ze np w sytuacji gdy cos zbroja kobieta ze tak powiem słaba mimo ze facet zawinil (zdradził)ona go bedzie przepraszac i błagac by nie odchodził- a jesli nawet nie jest duza szansa ze mu wybaczy. Ja jedyne co moge wtedy zrobic to pokzac mu gdzie sa drzwi. Mysle ze oni maja tego swiadomosc i tyle.

TO Twoja ambicja, zaradnosc, niezaleznosc pozwala Ci pokazec jemu drzwi? To chyba godnosc i honor. Bedzie Ci trudno, ale to kwestia czasu. Dla jednej facet ktory ja przytuli i nie udezy jest najwspanialszym facetem pod sloncem. Dla drugiej facet z S-klasa. kazdy ma swoje upodobania.

Gość Wendaaaa
Nie zaradnosc- godnosc wlasnie. Nigdy nie wymagalam od faceta wiecej niz sama moglam mu dac. Mam zasade, ze jak juz sie z kims wiaze nie zdradzam. Gdyby obchodzily mnie tlyko luxne znajomosci to nie zawracalabym komus glowy. Moze sie zdarzyc ze pojawi sie jakas osoba nowa w zyciu wiec nim facet mnie zdradzi powinien byc uczciwy i wykazac lojalnosc i mnie zostawic a potem urzedowac z inna.

Gość oj przestan juz sie na soba
uzala,moze jest coz z toba nie tak ,po porstu tego nie zsauwazszasz.

Uwazam podobnie. "Nie rob drugiemu, co Tobie niemile" ale gdyby wszyscy tak postepowali, swiat bylby nudny. Kafeteria by upadla. Moderator stracil prace. ;)

wystarczy, że pojawi się chłopak, który się tobie spodoba, przytuli szepnie w uszko czułe słówko, a każda silna ambitna kobieta robi się miękka jak ciepły wosk......zdarzyło się razu pewnego jak spotkałem rankiem, moją wówczas narzeczoną, i szepnąłem jej do uszka "przyjdź wieczorem będziemy się kochali" ...choć minęło od tego czasu prawie dwadzieścia lat, zawsze mówi, że pamięta to jakbym to powieział przed chwilą.....

Gość puppinka80
Zgadzam sie z blondynem. Ja mam bardzo dobra prace, dosc odpowiedzialna gdzie musze byc silna i rozwaznie podejmowac decyzje. Do tego koncze drugi kierunek studiow i sie zastanawiam nad specjalizacja by moc miec prawa do zawodu jaki bylby moim marzeniem. To moje zycie zawodowe. W domu jestem kochajaca zona, ktora uwielbia pieszczoty, tulic sie, calowac, ktora roztapia sie jak ukochany maz przynosi jej do lozka sniadanie. W domu nie ma we mnie ambitnej pracowniczki tylko jest ukochana kobieta co po prostu dzieli zycie ze swym mezczyzna.