Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syśś .

jak zapomnieć że mnie zdradził ?

Polecane posty

Gość syśś .
heh.. mam taką nadzieję że się zmieni . na lepsze oczywiście. jednak chciałam usłyszeć zdanie starszych i bardziej doświadczonych w tych sprawach osób.

Gość syśś .
nie ;p uważamy że to za wcześnie.

> nie ;p uważamy że to za wcześnie. oj to chyba ty uwazasz ze za wczesnie :) jak widac po tym co zrobił z koleżanka on by chciał :) na twoim miejscu bym odszedł , zahartujesz sie i w przyszłosci nie pozwolisz zeby facet tak sie z toba bawił. No ale decyzje ponoć juz podjęłaś wiec... jak juz zrobi to drugi raz to sobie daj z nim spokoj :)

Gość syśś .
hmm.. dużo rozmawialiśmy na ten temat. on sam powiedział że narazie gdybyśmy to zrobili miałby wrażenie że mnie krzywdzi. stwierdził że jeśli miałoby do czegoś dojść to dopiero jak skończę 16 lat.

Gość syśś .
czy ja cokolwiek w tym temacie napisałam ze on spał ze swoja przyjaciółka? NIE. ! jak już mówiłam dla mnie zdrada to o wiele prostsze rzeczy niż łózko.

nie musiałas pisac :) wystarczy znac prosta uniwersalna prawde - \"faceci to swinie\" :D ale juz nie psuje Twojego wyobrazenia o swiecie :) jak zapomniec? uchlej sie :D

Gość aha aha
Nie buduj związku na zdradzie....

Gość rzuc go w cholere
wiem, wiem, na kafe zawsze tak sie radzi rozmawiac, negocjowac, dawac ultimatum warto, kiedy to dlugi zwiazek, malzenstwo - gdy masz 40 lat, dzieci, wspolny dom. wtedy nie zawsze warto burzyc cala przeszłosc z powodu zdrady.... ale jesli to twoj 'chlopak' z ktorym bylas 'rok' - nie ma sie co nawet zastanawiac. popłaczesz sobie, serce poboli - takie jest zycie, i sie do tego przyzwyczajaj. a w taki syf i bagno jak związek ze zdradą pakowac sie nie warto. zwlaszcza ze teraz jeszcze jestes mloda i chcesz kochac, ufac, to jest dla ciebie wazne - potem, kiedy zdradzi cie facet, ale bedziesz juz inaczej nastawiona do zycia, bez wiary w idealistyczna milosc - bedzie mniej bolało. Ale poki co - rzuc tego dupka, bo nie dasz rady z tym zyc.