Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paka125

Czy Kefir zmieszany z grejfrutem daje efekty minusowe ?

Polecane posty

Gość Paka125

Prosze powiedzicie czy Kefir + sok grejfrutowy daje minus ? Słyszałam tak ale nie jestem pewna probowałam tego i bardzo dobre ale obawiam sie czy od tego nie zamiast schudna to przytyje ;|

nie przytyjesz, ale tez nie schudniesz, uwazam ze "minusowe" kalorie to bzdura. poza tym, kefir z grejfrutem? mieszanka wybuchowa, chcesz dostac sraczki?

Gość Paka125
Tak jeszce nie miałam .. ale w sumie masz racje . Co o tym myslicie ? Prosze o wiecej wypowiedzi .. :)

Gość hopsa
a nie możesz jeść oddzielnie ?

Gość Paka125
Odzielnie gorzej smakuje .. ;| A tak zmieszany mi b.smakuje xD

Gość hopsa
Paka125 - no to w czym problem, jedz nikt ci nie zabroni

Gość smells like 90 *
- 1298174 kcal

Gość xmya
haha minusowe kalorie,czegoś takiego jeszcze nie słyszałam :D mogłabyś autorko zapodać np jakiś artykuł na ten temat :) ?

Gość a niby jakim cudem kalorie
maja byc 'minusowe'? przeciez kalorie to ilosc energii ktora mozesz dostarczyc organizmowi spozywajac jakis pokarm mozesz miec najwyzej 0 kalorii jesli niczego nie jesz;) ewentualnie jak dostaniesz rozwolnienia to nie zyskasz wszystkich kalorii z tego co zjadlas wczesniej bo szybko ci przez organizm przeleci;)

Gość Paka125
Włąsnie szukałam w ineternecie czy jest cos takiego ale wyszukuja mi sie tylko informacje osobno i zazwyczaj najwiecej o grejfrucie . A o tym nic nie znalazłama znam osobe ktora własnie piła tylko grejfrut i kefir i schudła ;)

z minusowymi kaloriami to teoria jest taka, ze w przypadku niektorych produktow organizm wiecej spala kalorii, by to zarcie strawic niz to zarcie dostarcza. cos ma malo kalorii, ale ogranizm sie mocno meczy, by to strawic, i z tego niby ma byc minus. Jakim cudem grejfrut dobrze smakuje z kefirem? :-O ja bym sie porzygala :-O

Gość Paka125
smells like 90 * - 1298174 kcal ?? To jakis zart . Ale boje sie ze na tym przytyje . ;| Chociaz jak piłam zmieszane do tego ograniczałam ilosc kalori i ilosci pokarmow i regularnie sporzywam posiłki schudłam w 2 dni 3 kg :) I waze 62 przy wzroscie 171 . :) Narzie to mnie mobilizuje . ;)

kobieto, nie przytyjesz! Podejrzewam, ze jestes w wieku gimnazjalnym, bo takie rzeczy jak przemiana materii, kalorie przerabia sie w liceum.

Gość Paka125
Karamba bamba . Moze rzeczywiscie grejfrut i kefir takie daje skutki ? :) Skoro schudłam :) Sprobujcie :) naprawde mi smakuje i nie mam zadnej biegunki czy cos w tym stylu . :) Troszke kefiru rozmieszajcie łyzeczka i dolejcie soku grejfrutowego to sie rozpuszcza i jest naprawde b.dobre :) Jak jogurt prawie :)

Gość Paka125
dzieki teraz juz mam taka pewnosc :) ze nie przytyje :P