Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AADDDAAAAAAAAAA

WIERNOŚĆ TO ZASADA------------------ale żyje się RAZ. Jak to pogodzić?

Polecane posty

Gość AADDDAAAAAAAAAA

Póki człowiek jest młody, ma czas się wyszaleć na każdej płaszczyzny. Mozna rzucać prace, zmieniać partnerów bez poważnych konsekwencji, szaleć z głową i bez głowy. Potem nadchodzi ten czas, kiedy dość mamy tego "szaleństwa" i chcemy stabilizacji. Obiecujemy sami sobie, że będziemy szczęśliwi, bo będziemy dbać o tę miłość, zawsze i mimo wszytsko, bo to właśnie TO. I TO sobie poskojnie trwa. Praca, dom, 1, 2 dziecko, praca dom. Niby jest ok, ale zaczyna z nas uchodzić życie małymi iskierkami. Aż w końcu stajemy przed dylematem: Wierność to zasada zdrowego związku, szczęśliwej rodziny, jest małżonek i do końca życia powinien być jedyny. Ale ...Piękna wiosna, masz ochotę się podobać, masz ochotę znowu poczuć żar w sercu i być jak ptaszek. Ale z małżonkiem nie da się przeżyć drugi raz tego. Więc co teraz? Rodzina jest najważniejsza, ale czy to znaczy że flirt czy mały romansik pozostanie tylko w sferze marzeń do końca życia? Jak to u was jest i jak o tym myślicie?

Gość SC33
Chyba wiem o czym mówisz! Co prawda nie mam dzieci lecz jestem w związku od 10 lat. I wkrada się tęsknota za tym ściskaniem w dołku,sercu czy jak tam kto określa. Przyznam się że lubię poflirtować, pojudzić facetów, ale wiem że jest gdzieś granica. Powinna być. Lecz zastanawiam się czy po tak długim czasie szarości dnia, czy gdy jakiś przystojniak złapałby mnie w pół i zaczął pieścić , czy potrafiłabym się powstrzymać? Czasem boję się swoich myśli... A Ty?

Gość KOBIETY NIE POTRAFIĄ KOCHAĆ
TAKA PRAWDA.. zawsze sie wam partner znudzi i zachcecie nowych wrazen... kobieta zawsze zdradzi... chyba ze bardzo sie boji konsekwecji....bo z miłosci wierna nie będzie.. i jeszcze twierdzicie ze faceci sa gorsi ;p

Gość rdgtgr
prawda one sa pozbawione uczuc..tylko silne emocje

Gość właśnie zeszłam z leżaka
świetnie napisane, wszystko co sie tyczy mnie... Byłam przeciwniczką zdrady itp itd, a jednak stało się, a raczej dzieje się nadal. Zdradzam swojego partnera, a to dlatego że mi się znudził, ale rozstawać się z nim nie chce - wiem głupio to brzmi ale co zrobić ,tak jest. Dzięki mojemu kochankowi promienieje, jestem w świetnym humorze co dzień, daje mi siłę do życia i pokonywania szarej rzeczywistości, a seks z kochankiem mmmmm jest cudowny, nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz kochałam się z moim facetem, mam dość błagania i proszenia go o seks, nie to nie, sama temu zaradziłam... Kiedyś brzydziłam się zdradą, teraz absolutnie, świetne uczucie i satysfakcja. Nie wiem, ale w związku z tym co robie nie mam żadnych wyrzutów sumienia, może jestem jakąś wredną suką albo nie posiadam sumienia :D

Gość fdfdffd
Jesteś szmatą. Szkoda mi tego chłopa. Ciekawe co zrobi jak się dowie. Czy kobiety naprawdę nie mają uczuć i zasad?

całkowity brak ambicji, siedzieć z facetem , na którego kumple mówią rogacz i śmieją się z żony dupodajki........

Gość fdfdffd
Jak to z mężem nie da się tego przeżyć drugi raz? Oczywiście, że się da, drugi trzeci, dziesiąty - SZMATO!

Gość właśnie zeszłam z leżaka
a gdzie tam jest napisane że to jest mój mąż barany? Matoły nie umiejące czytać potrafią tylko krytykować, żałosne :D

Gość kwiatek do lufy
To pewnie dlatego, że Wy macie po dwóch partnerów, ja jestem sama jak palec 😭