Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moher187654321

kasiulka198 - dewiant płci męskiej??

Polecane posty

Gość moher187654321

Moim zdaniem to jest facet, gdzieś na poziomie 1-wszej gimanzjum. Nie wierzę aby niewiasta była aż tak pusta...:O Choć z drugiej strony w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe... Tak czy inaczej patologia jakich wiele... tak jak i opinia ;) dziecko neo? ;) Najbardziej przerażające jest jednak to, że to jest domniemana matka swoich dzieci...trochę mnie to przygnębia...

Gość fan moherowej babuszki
up up

Gość kasiulkaa198
opsss..... pozostawie to bez komentarza dla autorki. Jeśli myślisz, to co myślisz, to zastanów sie czy dobrze myslisz, bo być może źle myślisz, albo w ogóle nie myslisz, widze ze wy tu sami jestescie dewiantami, siedzą tu na forum zdziry z pod latarnii, i masturbatorzy zdradzający żony. Jeslescie smieszni, a ja jestem sobą, i nie musze udowadniac kim jestem, mogę być dla was dewiantem, ale jesli tak, to tak babska twoja intuicja jest mitem, ze tak sadzisz. To twój problem nie moj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kasiulkaa198
lepiej byc taką głupią kasiulą, grać idiotkę, niż być nadąsanym gburowatym hamem, identyfikującym się z moherami!!!! he he he moherowy masturbatorze!!!

Gość moher187654321
Jakże paniusia się wkurzyła he he he Jak to się mówi: \"Prawda w oczy kole\" :classic_cool: \"z pod\"---> może zamiast obserwacji eksów w parkach panna za czytnie się weźmie? ;) Wstęp Twego wywodu jest zaprzeczeniem dalszej cześci postu. Moim zdaniem jesteś osiedlową gówniarą co zamiast łba nosi pustak :classic_cool: Lepiej być \"moherowym masturbatorem\" niż narażać na zniesmaczenie osoby postronne :) Tak na marginesie jestem facetem i śmieszą mnie Twoje wypowiedzi :) Nie obraź się, ale mam dobitne wrażenie, że jesteś w gimnazjum - intelektualnie...