Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amytystowy zapach

Mam juz dość tego sapiącego grubasa na sobie czyli mojego męża

Polecane posty

Gość jakajaja
nie zansz pani wisi....??:)..patrzcie androoo...co takiego napisalam ze kura domowa niechce byc i nianczyc meza????.jest po 30-stce wie juz co bee a co nie.)..zastanow sie..oki tobie to pasi a mi nie,...i sprawa zalatwiona

Gość androo
Ale nie bój się - ja też lubię to robic i sama mam piontke dzieci

jedyna rada to rozmowa! nie awantury, wiekszasc pproblemow wynika z faktu ze pary ze soba nie rozmawiaja...

Gość jakajaja
bo pani na ort. sie nie musi teraz znac bo pisze jak pisze...nao2...sie chyba nie musze tym przejmowac zwlaszcza jak pisze z jakas tam...yyyy...zapomnialam... a to nie pprzataczka tylko pomoc...kwoli scislosci.....nie obrazaj ludzi...ona bawi moje dzieci

Gość androooooooo
jakajaja-bo ty zwykłą baba jestes,nie masz w sobie nic z kobiecosci,a dyplomacja dla Ciebie to planeta Mars :-) A co do kropek to stawia sie je tylko 3 :-)

Gość jakajaja
no ja tez mam piontke

Gość jakajaja
a po co mi dyplomacja jak z gory zakladam ze czyjes podejscie mji sie niepodoba i mam go w dupie...ale dyplomatycznie:)

Gość androooooooooooooooooo
Widac na jakis czuły pinkt nacisneła,ze ktos moj nick zawładnał na własnasc :-)zegnam towarzystwo :-)ide matkować swojemu mezowi:-)

Gość jakajaja
no nie..ale dla mnie to pani W.....:)

Gość jakajaja
oki zenada........

Gość Zmysłowy Pikuś
No pewnie, że jest!

Gość Samaś go utuczyła głupia babo
i masz do nigo 0 to prtensje!

tia..najczęściej faceci sami sie tuczą. Żrą za dziesięciu a potem jakieś niby wydumane pretensje, odnosnie winy :)

Gość anonimo
według mnie to zależy jaki zawód facet uprawia bo jak siedzi za biurkiem i w kulki leci to niech je zdrowo sałatki itp ale jak facet pracuje na budowie czy np górnik ciężko w kopalni pracuje to chyba musi jeść mięso aby mieć siły a co za tym idzie pewnie to że przytyje mu się

Gość obrażona
a do mnie wydzwania jakis koleś, co szuka Pani swiadczącej usługi na telefon 787646613- może to wasz mąż?

anonimo - od dużej ilości mięsa nie ma się dużo siły.. a facet, który pracuje ciężko fizycznie je tyle, że jest w staniu się spaść jak wieprz, je za dużo i zapewne niezdrowo. Zdrowy, silny "chłop" powinien mieć mięśnie, a nie sadło, skoro mu się odkłada, to znaczy, ze tyle nie potrzebuje ..

Gość anonimo
sam pracuje na kopalni i widzie po ludziach z oddziału że mają brzuchy po prostu są grubi i mają więcej siły od tych którzy chodzą na siłownię . I nie pisałem że od mięsa przychodzi siła jednak wiem że siły szybciej sie regenerują niż gdyby taki górnik jadł roślinki

Gość anonimo
pytanie też jak wygląda Twój mąż czy ma brzuszek czy brzuszysko jak zapaśnik sumo . Bo jeżeli ta druga opcja to zawsze możesz go jakoś przekonać do odchudzania np albo zadbasz o siebię albo koniec z sexem bo jeżeli ma brzuch ale nie wielki to nie widzę problemu