Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfhgfhgfhg

wy tez tak macie?

Polecane posty

Gość gfgfhgfhgfhg

jestem szczupla.. a bardzo duzy mam brzuch dlaczeo tak jest? macie tak samo ? moze macie jakies sposoby zebym miala tak jak kiedys płaski brzuch ??

Gość gfgfhgfhgfhg
prosze pomozcie.. bo ten brzuch juz mnie dobija.. jakbym byla w ciazy .... a nie jestem :/

Gość ile wazysz

Gość gfgfhgfhgfhg
waze 50 kg na 160 wz

Gość gfgfhgfhgfhg
macie jakis sposob ???? blagam.....

To pewnie od piwa :P ;) A tak serio to ... hmm... moze zacznij cwiczyc brzuszki? stosowalam tez kiedys balsam z Vichy , nie pamietam juz nazwy ale kiedys go reklamowali , jak na ta firme nie jest wcale taki drogi ok 80 zl ale powiem Ci ze pomaga , dla mnie z bioder zeszlo fajnie :) . Oczywiscie to nie jest tak ze sam krem pomaga , musisz masowac i brac na przemian zimno -cieple prysznice . Dobrze by bylo jakbys zarzywala troche ruchu i robila cwiczenia wzmacniajace te partie ciala . pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość gfgfhgfhgfhg
hmm brzuszki wlasnie robie co wieczor i nic nie pomaaga:( ja juz nie wiem co sie dzieje....... na kremy naarazie mnie nie stac zadne:(

ja tez mam brzuszek... waze 48 przy wzroscie 160 i jezdze bardzo duzo na rowerze i od miesiaca robie brzuszki i jakos nie widze poprawy, a nie jem az tyle

Gość gfgfhgfhgfhg
a ja wlasnie sporo jem :( ale brzuszki robie...wiec nie wiem co jeszcze mam robic ?

6 weidera jest dobra ale trzeba miec samozaparcie . Kilka razy podchodzilam do Niej ale dawalam sobie spokoj po 2 tygodniach ale nie powiem te 2 tygodnie duzo mi dawaly :) Jezeli nie masz kasy na kremy to polecam peeling z kawy . Masuj brzuszek okraznymi ruchami przez ok 10 minut .

nie chodzi o to ile jesz a jak jesz. Jedz rzeczy bogate w błonnik, który poprawia trawienie. Unikaj soli, bo ona zatrzymuje wodę w organizmie przez co lekko puchniemy ja właśnie puchłam zawsze na brzuszku :) Unikaj napoi gazowanych, które rozpychają brzuszek przez co robi się wydęty. Dużo jogurtów tylko nie tych na maxa barwnikowanych i słodzonych. Te które maja dużo bakterii :) może tyle na początek i oczywiście ćwiczenia ABS są krótkie filmiki na internecie.Nie są zbyt przyjemne, jak każde ćwiczenia na brzuszek wykonywane poprawnie. tyle na początek :) sama mialam kiedys ten problem a teraz? brzuch to moja ulubiona część ciała, płaski jak deseczka:)

Gość gfgfhgfhgfhg
a o co chodzi z tym 6 weidera?

Gość gfgfhgfhgfhg
wzdecia tzn? non stop wzdecia??

Wpisz w google 6 weidera i duzo materialow Ci wyskoczy . Niby proste cwiczenia ale jak 1 raz robilam , mialam takie zakwasy ze szkoda gadac , naprawde polecam :)

Wiesz... jak duzo jesz to nie ma bata abys nie miala odstajacy brzuszek tzn ja tak mam , jak zjem za duzo to potem przez kilka dni mam wydety brzuch .

Gość gfgfhgfhgfhg
no jem slodyczy duzo chipsow.. no ale cwicze brzuszki a ta 6 weidera jest super dzis zaczne !!:P

ja robiłam weidera i kiedys był naprawde super, ale bardzij mi wzmocnił miesnie niz spalił tłuszczyk... jest jakis trening abs i on ponoc duzo lepszy od weidera jest