Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Może ktoś wie...

Polecane posty

Od ok miesiaca boli mnie dół brzucha . Nie boli mnie caly czas a czasem w ciagu dnia , poboli poboli i przestaje . Zaczyna bolec szczegolnie kiedy biegam , po 20 min wysilku skrecam sie z bólu , lubie wieczorem pobiegac sobie ale jak pomysle sobie ze zlapie mnie bol to odechciewa sie . Tak , wiem wiem ... lepiej isc do lekarza ale do jakiego? Jak dół brzucha to pewnie jajniki czy cos takiego wiec do gina ale problem w tym ze chodze prywatnie i babka przyjmuje 2-3 razy w miesiacu , 1 wolny termin jest pod koniec maja , tak na zas zapisalam sie . Do rodzinnego nie pojde bo moja lekarka to panikara i jak powiem ze cos mnie boli to wypisze mi skierowania na 1000 roznych badan a nie mam czasu latac i je robic bo i po co? :O Tak szczerze nie robilabym z tego probemu , w ciagu dnia moge wziac tabletki i przechodzi wiec tragedii nie ma ale tak jak juz pisalam biegam a te bole utrudniaja mi to a rezygnowac nie mam zamiaru . Moze ktos wie co to moze byc ? No i jak juz to na jakie badanie powinnam poprosic o skierowanie?

Gość pozwala mi
Do rodzinnego nie pojde bo moja lekarka to panikara i jak powiem ze cos mnie boli to wypisze mi skierowania na 1000 roznych badan a nie mam czasu latac i je robic bo i po co? skoro boli to jest powód jakiś ty i tak masz lepiej że ci wyppisze te skierowania na badania, bo ja to się musze prosić zarazy o wszystko :O nie wariuj tylko idź do lekarza

Niby tak , masz racje ale wiesz... kiedys poszlam z bolami glowy to zamiast dac mi jakis dobry srodek od bolu glowy to przepisala z 7 roznych skierowan na badania , nawet na morfologie , przeswietlenia itd a ja naprawde nie mam czasu latac teraz po lekarzach i robic te badania . Wolalabym miec lakarke ktora nie chce dawac skierowan niz taka ktora pcha sie z Nimi . Tak to moglabym jakos wymusic cos konkretnego a tak to musze latac i robic bezsensowane badania . Kiedys nie poszlam bo uwazalam ze sa zbedne to mnie objechala . Czasem to az boje sie do niej chodzic z jakos dolegliwoscia bo wiem co bedzie :/ Wiem jak to wyglada ale nie jestem hipohondryczka i nie lubie robic badan skoro wiem ze nie sa mi one potrzebne .