Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ałć.........

rozciętny język, kolczyli, implanty...

Polecane posty

Gość ałć.........

moja koleżanka sobie rozcieła język, musiała z 10 razy chodzić do lekarza, straciła słodki smak i wogle... :( nie mam nic do rozcietego języka nawet spoko to wygląda tylko komplikacje i ból musi być niesamowity kolczyki - fuj widziałam ostatnio w sklepie kolesia który miał takie wielkie dziurki w uszach i tak rozciągniętą skure że małe dziecko mogło by tam wsadzić głowe XD muślałam że sie porzygam XD podobają mi sie kolczyki w brodzie i ewentualnie w brwi ale też kiedyś widziałam laske i miała z 10 kolczyków w poliku, nie za ładnie to wyglądało :P implanty - ludzie sobie wszczepiają pod skure różne metalowe, nierdzewne małe implanty np. jakis zygzag czy gwiazdke, to wygląda jakby ufo go porwało i wszczepiło jakiś chip XP ja mam tylko 4 dziurki w uszach i 2 naprzeciwległe w brodzie, ale w zyciu bym sobie nie zrobiła np. w j ezyku :P fuj co sądzicie o takich ozdobach na ciało ?

ja mam w jezyku i bardzo mi sie to podoba :) w brodzie tez ok, ale ja sie juz na to nie pisze. brwi tez fajnie :) w nosie to sie zrobila na to "moda", wiec lipa wg mnie. uwazam ze kolczyk powinien wyrazac charakter, a nie byc dla mody. jezyka bym nie rozciela na pewno, do dzis pamietam jak wrocilam do domu po przebiciu, napilam sie soku i modlilam sie zeby smak poznac :D