Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona mama juli

proszo o rady bo nie wiem co robic

Polecane posty

Gość zaniepokojona mama juli

witam wszystkie mamusie juz sama niewiem co mam robic moje dziecko mam dopiero 8 dni dawalam jej mleko sciagane z piersi ale mala zaczela wczoraj marudzi pluc moim mlekiem nie chciala spac moze godzinke sie przespala i budzila sie z placzem postanowilam wiec dawac jej bebilon 1 mala sie uspokoila troche ale dalej nie chce mi spac tylko wklada raczki do buzi i placze masakra z mezem jestesmy wykonczeni nie wiemy co robic czy odstawic mleko z piersi i dawac bebilon???? czy z malenstwem cos zlego sie dzieje???? wiem ze mleko matki jest najlepsze ale czy mala sie ma meczyc blagam pomozcie :(:(

Gość po kiego..
moze sie nie najadac twoim mlekiem pokarm masz ale jej moze nie wystarczac a moze z nią sie nic nie dzieje to jest dziecko musi sobie popłakac wiem ze to jest męczące al;e takie uroki

Gość szczapka
a może ma po prostu silny odruch ssania i potrzebuje bliskości mamusi? Jeśli uważasz, że pierś jej nie wystarczy to może daj jej smoczek?

Gość cieplej piersi
nie zastapi butelka, a tego trzeba glownie takiemu malenstwu. mowisz o mleku sciaganym, czyli w ogole piersia nie karmisz?

Gość 24 godziny
a smoczka dostaje ?

Gość eooooooooooo

Gość po prostu dawaj
czesciej piers

Kup smoczka nuk i zobaczysz jak bedzie sie zachowywala, takie malenstwo to by moglo na piersi wisiec 24 h.

Gość ja bym proponowala smoczek
moja mial to samo- i wszyscy wokol mi mowili ze jest glodna i w ciagu 2 miesiecy utuczylam dzieciaka tak, ze brak slow proponuje dawac smoczek i piers co 2 godziny po 15 minut poczatkowo nie bedzie chciala smoczka ale po paru dniach sie przyzwyczai niesety sa dzieci ktore maja silny odruch ssania i dla nich smoczek jest wskazany a jak postanowisz dawc bebilon to scisle wedlug tabelki i nie dawaj wiecej bo przekarmisz dziecko