Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokoooo

czy przy pigulkach okres moze sie opoznic?

Polecane posty

Gość kokokoooo

Gość kokokoooo
tzn.czy jezeli po skonczeniu opakowania nie pojawia sie okres w ciagu 2 -3 dni to tylko ciaza jest powodem? nigdy nie bralam tabsow wiec nie wiem....... moja kolezanka leczy sie na gruzlice .martwie sie o nia:( test sie boi zrobic.jutro jej kupie i ja namowie ale teraz siedze i mysle...........

Gość o matko - czytać nie umiecie
chyba. W ulotce wyraźnie jest napisane, że okres ma się pojawić W CIAGU 7 DNIOWEJ PRZERWY a nie 2-3 dnia. U mnie pojawiał się 4 dnia na przykład

Gość ona pierwsze opakowanie bierze
????Bo jesli to już kolejne to powinna wiedzieć w jaki dzień dostaje okres.I nie powinna się spóźniać miesiączka.

Gość kokokooo
pierwsze opakowanie..........po 4 miesiecznej przerwie .byla w szpitalu:( wczesniej okres dostawala zawsze po 2 dniach. kuzwa .....masakra jakas........ma takie leki na gruzlice ,ze ciaza odpada.aborcja ja powali na zawsze...... sie narobilo. opierdziele ja chyba.po cholere brala sie za amory jak pierwszy cykl na tabsach jest niepewny😠

Gość samasobie
pewny jak każdy inny, jeśli stosuje się do zasad. czy leki jakie bierze nie wpływają na obniżenie skuteczności? okres może się opóźniać, bo mogła trochę mieć namieszane przez przerwę. to że przedtem było po 2 dniach, nie oznacza, że teraz nie może być po 4. spokojnie poczekajcie te 7 dni. powodzenia :)

Gość kokokooo
dzieki:)